Neler Yeni

Ps5 vs xbox series x

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
uğur
15 bin nakitim var zorlanmadan series X bulabiliyorum ps5 fat kasa cd li hangisini önerirsiniz? İş cıkışı arada oynamalık bi konsol düşünüyorum televizyon 1080P ama birkaç aya 4k olucak türkce hikaye oyunları oynamak istiyorum şuanda xbox one aldım oda güzel ama ps5 de güzelmidir diye düşünüyorum öneriniz nedir?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,564
İsim
Mert Can Ergün
Hikaye oyunları istiyorsan Ps5 oyunları pahalı gamepass tarzı sistem var ps de indirimlerde alırsın oyun

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,564
İsim
Mert Can Ergün
Napsam bilemedim sen olsan hangisini alırdın
Ben ps ciyim adam akıllı hikaye oyun bulamazsın hocam x nasıl 15 bine bulabiliyorsun o fiyatlarda x satılmıyor çünkü

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Kerem Aktaş
15 bin nakitim var zorlanmadan series X bulabiliyorum ps5 fat kasa cd li hangisini önerirsiniz? İş cıkışı arada oynamalık bi konsol düşünüyorum televizyon 1080P ama birkaç aya 4k olucak türkce hikaye oyunları oynamak istiyorum şuanda xbox one aldım oda güzel ama ps5 de güzelmidir diye düşünüyorum öneriniz nedir?
pcniz varsa ps5, yoksa xbox alın. ama eğer derseniz god of war oynicam, last of us, ghost of tsushima oynicam o zaman da ps5 alın.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ps ciyim adam akıllı hikaye oyun bulamazsın hocam x nasıl 15 bine bulabiliyorsun o fiyatlarda x satılmıyor çünkü
14 bine buldum x
Mesaj otomatik birleştirildi:

pcniz varsa ps5, yoksa xbox alın. ama eğer derseniz god of war oynicam, last of us, ghost of tsushima oynicam o zaman da ps5 alın.
Pc yok ama özel oyun oynamak istiyorum ama çok pahalı last of us 2 falan yok ps plusta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,219
Üyeler
160,365
Son üye
Arda Koca
Top Bottom