PS5 al keyfine bakPS4 fatım var ama fan sesinden dolayı çok kullanmıyorum sizce satıp PS5 almak mantıklı mı RTX 2060 ekran kartlı PCde var sizce mantıklı mı?
al gta 6 çıkcak oynarsınSizce PS4 fat ve 2 kol ne kadar eder?
bak bakalım sahibinden piyasasınaSizce PS4 fat ve 2 kol ne kadar eder?
Hocam bence ps6 bekleyin gta6 1 sene içinde çıkacak gibi ve resmi olarak ps5 mi ne kaldırmayacak demişler artık orasını biliyorum ama tabi isz bilirsinziPS4 fatım var ama fan sesinden dolayı çok kullanmıyorum sizce satıp üstüne para koyup PS5 almak mantıklı mı RTX 2060 ekran kartlı PCde var sizce mantıklı mı?
ben senin yerinde olsam konsol yatırımı yapmazdım zaten artık bir çok oyun 1-2 sene içerisinde pc ye de çıkıyor.. üstelik sisteminde döneme göre med sistemlerden gayet yeterli.. (konsol rahatlığı bir kenara bu verdiğim pc örneği) belki el konsollarına yönelebilirsin..PS4 fatım var ama fan sesinden dolayı çok kullanmıyorum sizce satıp üstüne para koyup PS5 almak mantıklı mı RTX 2060 ekran kartlı PCde var sizce mantıklı mı?
PS5 Slimi bekle ve değer ya ben o spiderman 2 için bile alırım piyasa kaç tl eder falan konusu için youtubeda bakırköyde dükkanı olan biri var konsoloyun diye her gün yayın açıyor ona sor istersen o işi yapıyor.PS 5 slim çıkacak onu bekle derim.
hocam günümüzde kullanılan konsolun kaldırmayacağı oyunu cıkarır mı sizce koskoca firma?Hocam bence ps6 bekleyin gta6 1 sene içinde çıkacak gibi ve resmi olarak ps5 mi ne kaldırmayacak demişler artık orasını biliyorum ama tabi isz bilirsinzi
boyut takıntısı yoksa ben olsam ucuza fat kasa ps5 alırdım slim in cıkması eskisinin ucuzlaması demekPS5 Slimi bekle ve değer ya ben o spiderman 2 için bile alırım piyasa kaç TL eder falan konusu için youtubeda bakırköyde dükkanı olan biri var konsoloyun diye her gün yayın açıyor ona sor istersen o işi yapıyor.
satıp yenisine gecme vakti gelmiş hocamYeniledim ama pek bir etkisi olmadı satıp yüksek ihtimalle PS5 alacağım.