yenigeldim
80+ Silver
6 ya falan satarsan iyi. kolu da yaptır derim.ilan gördüm satılır mı bilmiyorum en kötü biraz daha bekler bir şekilde alınır mı
6 ya falan satarsan iyi. kolu da yaptır derim.ilan gördüm satılır mı bilmiyorum en kötü biraz daha bekler bir şekilde alınır mı
Bekleyip Pro alınMerhaba yeni bir pc aldım bir de ps4 üm var ps4 ü hiç kullammıyorum
ps4 slim + 2 kol biri çakma çok kötü biri orjinal ama sol analogdaki kaplama çıktı nadiren sorun çıkarabiliyor + gow 2018 + gta V + FİFA18 + days gone + street fighter 5 + Mafia 3
10.00 TL ye satılırmı satılırsa bende 6k gibi bir şey var babamda biraz eklese
bunu almak mantıklı mı ?
yaptırıp satman lazım zaten her türlü. yoksa fiyat eksi yer. olacağı 6.5 yani toplamda fazla beklentin olmasınyaptırsam ne kadar olur
Bu kadar beklemişsin eğer bütçemi arttırabilirim diyorsan ps5 pro çıkıcak yıl sonuna kadar onu alırsınMerhaba yeni bir pc aldım bir de ps4 üm var ps4 ü hiç kullammıyorum
ps4 slim + 2 kol biri çakma çok kötü biri orjinal ama sol analogdaki kaplama çıktı nadiren sorun çıkarabiliyor + gow 2018 + gta V + FİFA18 + days gone + street fighter 5 + Mafia 3
10.00 TL ye satılırmı satılırsa bende 6k gibi bir şey var babamda biraz eklese
bunu almak mantıklı mı ?
hocam gow u days gone u felan tekrar oynamak istiyorum sizce bu ikisini çıkrasam yine 6.5 7 felan olur muyaptırıp satman lazım zaten her türlü. yoksa fiyat eksi yer. olacağı 6.5 yani toplamda fazla beklentin olmasın
hocam gow u days gone u felan tekrar oynamak istiyorum sizce bu ikisini çıkrasam yine 6.5 7 felan olur mu
Tamam Teşekkürler hocamdostum 2 joistigi yaptırman 400 tl tutar en düşük 200 tl alırlar tamire eger 400-500 tl ye yan sanaji ps4 joistigi alabiliyor isen alıp 3 jositikli diye 7000 e zorlarsın sıkıntılarını söylersin
sence olur mu? kol bozuk oyun yok. bi akıllı sen misin?hocam gow u days gone u felan tekrar oynamak istiyorum sizce bu ikisini çıkrasam yine 6.5 7 felan olur mu