Neler Yeni

ps5i satayım mı bekleteyim mi?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Furkan Görür
Ortada bir oyun yoksa buna satın mı alacağım iki gün önce canlı yayın da oyunlar sunuldu ama hiç güzel oyun çıkmadı.
1 yıllık ps plus alıyorsun bir çok oyun var. Hem eskisi gibi oyunlar çok pahali değil. Yeni çıkanlar hariç. Örneğin the last of us 2 yi 60tlye aldım
Ben yerinde olsam satmazdım. Henüz PS5 yeni olduğu için adam akıllı oyunlar göremedik, nakit ihtiyacın yoksa koy kenara exclusive oyunlar çıkığında alıp oynarsın. Oyunlar pahalı gelirse CD'li versiyonsa elindeki, oynayıp da satabilirsin oyunları.
Teşekkürler
Ps hile olmadığı için daha kullanışlı ayar derdi yok aç oyna plus üyelikte güzel oyunlar var
Aynen yıllık üyelik te devam ediyor. Hem gamepass gibi çattt zam olayı yok. Ps plusa zam gelmeden 60 gün önce mail atıyorlar

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
Satılmıyor ki Şubatta aldığım sıfır TR garantili Diskli hala kapalı kutu cihazı 16 ya satamadık :D herkes yurtdışı alıyor

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
1 yıllık ps plus alıyorsun bir çok oyun var. Hem eskisi gibi oyunlar çok pahali değil. Yeni çıkanlar hariç. Örneğin the last of us 2 yi 60tlye aldım

Teşekkürler

Aynen yıllık üyelik te devam ediyor. Hem gamepass gibi çattt zam olayı yok. Ps plusa zam gelmeden 60 gün önce mail atıyorlar
En iyi harcadığın 60 TL'dir herhalde The Last of us part 2 kaç FPS veriyor 4k'da

121709

80+ Silver
13K ya aldıgım ps5 16k olmuş

daha zam gelir mi bekleyim mi
Satma niyetin var ise şuan sat, hem daha eskimeden hemde 2023ün sonlarında yada 2024ün başında ps5 pro çıkacak deniyor. O zaman fiuatı düşer.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
2K oyun oynatacak pc dizdim Pcde olmayan tlou 2 gibi oyunları bitirip satmak istiyorum aama kararsızım
ps5 exc oyunları çıkıyor yeni yeni pcye gelmesi aşağı yukarı en az 1 1.5 sene geldiğindede portlayan şirket genelde berbat bi optimizasyon yapıyorlar ondan dolayı satmayın derim öyle nadide bi parçayı

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Furkan Görür
Satılmıyor ki Şubatta aldığım sıfır TR garantili Diskli hala kapalı kutu cihazı 16 ya satamadık :D herkes yurtdışı alıyor
16K satamadın çünkü o zmn yurt dışı 12-13k idi şuan yurt dışı 16k oldu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satma niyetin var ise şuan sat, hem daha eskimeden hemde 2023ün sonlarında yada 2024ün başında ps5 pro çıkacak deniyor. O zaman fiuatı düşer.
13kya aldım yani yine düşmez yıl sonuna doğru 20k olsa bile ps5 pro çıkınca 30k ps5 pro olur tr de bir şeyin fiyatı ileride düştüğüne şahit olmadım

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
MCA
Konudan bağımsız ikinci el ps5 alırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı ?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Furkan Görür
En iyi harcadığın 60 TL'dir herhalde The Last of us part 2 kaç FPS veriyor 4k'da
knk 4k vermiyor sanırım 2K 60FPS verebilir hiç bakmadım fakat optimize edilmiş diyordu satın almadan önce. 1080p 30fps vermezde 60fps verecek.

Konudan bağımsız ikinci el ps5 alırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı ?
youtube da onlarca video var. Alırken kontrolde ölü bölge var mı ona bakın bir pc ye bağlamanız lazım. Ek olarak konsolda yük altında çok ses çıkarıyor mu ona bakın

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
knk 4k vermiyor sanırım 2K 60FPS verebilir hiç bakmadım fakat optimize edilmiş diyordu satın almadan önce. 1080p 30fps vermezde 60fps verecek.

youtube da onlarca video var. Alırken kontrolde ölü bölge var mı ona bakın bir pc ye bağlamanız lazım. Ek olarak konsolda yük altında çok ses çıkarıyor mu ona bakın
Bitirdin mi oyunu ben sadece 3 kez bitirdim de o yüzden soruyorum 😅

Top Bottom