Neler Yeni

PS6 ÇIKANA KADAR SERİES S YETERMİ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,490
İsim
Emre
Discord
necromancerr
2026 fln diyolar
İnanmayın hocam ps5 pro yeni çıkacak 2030 dan önce beklemeyin ps6 yı ps5 pro geldiğinde alın ps5 proyu alana kadarda psn hesabı açıp kenara oyun biriktirin konsolu aldığınız gibi hiç zamlanmış oyun fiyatlarıyla uğraşmadan keyfinize keyif katarsınız

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
ihtiyaçtan kastınız nedir tam olarak?
Arkadaşlar ile online oyun oynayıp, ortalama oyunlar oynayacaksanız Xbox size yeterli gelir. PS5, God of War, TLOU vb. özel oyunlar veya ağır oynayacaksanız daha mantıklı, 4K60FPS desteği var. Yok bana 1080p yeterli dersiniz, Xbox sizi idare eder yeteri kadar.

halitxct

80+ Silver

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
@Yunus274 konuya intikal etmesini bekliyorum.

99723

80+ Silver
PS6 çıkan kadar series s yetermi?
@Necromancerr Güzel bir şekilde açıklamış ama bende bir üzerinden geçeyim en erken 2031 yılına kadar PS6'nın duyurusunu beklemeyi hayal bile etmeyin çünkü imkansız adamlar PS5'te rekorlar kırmış 60 milyona yakın satmış ve hala da satış rekorları kırmaya devam ediyor aynı süre zarfında son zamanlarda çıkardıkları en başarılı konsol olan PS4'ü geçmişler ve ellerinde PlayStation tarihinde en başarılı nesil olma potansiyeli varken nesli sonlandırıp başka bir nesle geçeceğini düşünmek inanılmaz saçma bir düşünce onu geçtim yıl olmuş 2024 daha 1 yıl önce PS4'e öze oyun yapmayı bırakan firmadan bahsediyoruz sadece kendisi de değil 3. parti firmalarda PS4'ü hala destekliyorlar bunun sebebi PS4'ün en yüksek kullanıcı tabanına sahip olan konsol olması tekrardan hatırlatayım PS4 117 milyon sattı ve oyun geliştiren adamlar oyunlarının daha çok satması için çıkaracağı platformun satış sayısına ve kullanıcı tabanına bakarlar yani özetle 2031 yılına kadar PS6 beklemeyin.

Xbox'a gelirsek onlar zaten 3. parti yayıncı oldular tüm özel oyunları artık PlayStation'a geliyor 3. parti oyunların PS5'te Xbox Series X'ten daha yüksek çözünürlük ve FPS'de çalışmasını geçtim kendi özel oyunları bile PS5'te daha iyi çalışıyor. Konun başlığı Xbox Series S PS6 çıkana kadar idare eder mi olduğu için şu an bile doğru düzgün oyun oynatamayan konsolun 2031 yılına kadar idare etmesi imkansız bütçeniz şu an PS5 alabilecek seviyede ise düşünmeden alın geçin eğer PS5 Pro'yu bekliyorsanız o da 2024 kasım ayında çıkış yapacak.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,086
Üyeler
163,600
Son üye