Hayır daha önce bir ilaç kullanmadım, herhangi bir psikoloğa da gitmedim.Geçmiş olsun. Durum yakınımın başınada geldi. Özellikle mi yapıyorlar bilmiyorum. Bir süre şansımızı denedikten sonra çok uzak bir tarihe alabilmiştik. Daha önce kullandığın bir ilaç var mı?
Bu arada geçmiş olsun hocam.Hayır daha önce bir ilaç kullanmadım, herhangi bir psikoloğa da gitmedim.
Dostum Dediğin şeyleri deneyeceğim yaklaşık 10 ay önce bir bebek sahiplendim sokaktan az da olsa beni mutlu eden iki şeyden birisi, Bir diğeri de çok sevdiğim birisi var şu aralar çok güzel gidiyor... hayatta tutunacak 2 sebebim var Birisi Canım oğlum bir diğeri de o kişi...Ben de 1 ay sonrasına kadar almıştım devlet hastanesinden. O görüşme de bir işime yaramadı cipralex yazdı yolladı. 1.5 yıl kadar kendi kendime beni ne mutlu eder nasıl öfkem geçer diye denedim durdum en sonunda da kendimce şu kanıya vardım; hayvanlar, spor, uyku, bitkiler, açık hava ve müzik. Özellikle en sinirli anlarımda kendimi tutmamı sağlayan şey uyku ve müzik oluyor. Etrafınıza zarar verme eğiliminiz var ise uyku ilacı ile kendinizi yatıştırmaya çalışmayın, daha da kötü oluyor denedim. Bir kum torbası veya en basitinden bir minder alıp yumruklamak kısa süreliğine de olsa yatıştırıyor. Uzun vadede kendinizi kontrol edebilmeniz için stresten tamamen uzak durmanız ve kendinizi mutlu etmeniz gerek. Çikolata yiyin evcil hayvanınız var ise onu sevin, dışarıda yürüyüş yapın, spor yapın, müzik dinleyin. 1.5 yılda neredeyse tamamen iyileştim diyebilirim bunları yaparak. Tek geriye stres anında tırnak yemek kaldı onu da inşallah 1 ayda atlatırım diye umuyorum. Umarım bana iyi gelen bu şeyler size de iyi gelir. Geçmiş olsun
Kendinizi olabildiğince mutlu edin, bu sizin hakkınız. Herkesin hayatında bir hedefi, tutunacağı bir kişi/hayvan olmalı. Desteğe ihtiyacınız olur ise hiç çekinmeden yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurumDostum Dediğin şeyleri deneyeceğim yaklaşık 10 ay önce bir bebek sahiplendim sokaktan az da olsa beni mutlu eden iki şeyden birisi, Bir diğeri de çok sevdiğim birisi var şu aralar çok güzel gidiyor... hayatta tutunacak 2 sebebim var Birisi Canım oğlum bir diğeri de o kişi...
Çok teşekkür ederim, uzun süredir psikoloğa gitmek ile gitmemek arasında kalmıştım fakat dediklerinizden sonra gitmeme kararı aldım. Tekrardan gerçekten çok teşekkür ederim...Kendinizi olabildiğince mutlu edin, bu sizin hakkınız. Herkesin hayatında bir hedefi, tutunacağı bir kişi/hayvan olmalı. Desteğe ihtiyacınız olur ise hiç çekinmeden yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum![]()
Psikoloğa gitmek kötü bir şey gibi görülüyor halkımızda. Ama gidecek kimsesi olmayan insanların psikoloğa gitmesi çok normal. İnsanlara derdinizi anlatıyorsunuz, aynen sen yaparsın diyip geçiştiriyorlar. Maalesef gittiğim psikolog da öyleydi. İnsan sosyal bir varlık, konuşmazsa; konuşamazsa ölür, yürüyen ölüye dönüşür. Sizin bu konuma gelmenize imkan yok, çünkü yardım istemeye utanmıyorsunuz ayrıca sevdiğiniz insanlar da var. İnsanlar sizi sevdikçe ve siz insanları sevdikçe psikolojiniz de düzelecektir. Rica ederim hocam, unutmayın ben her zaman buradayım. İnsan yaşadığı kadarını anlar derler, sizi en iyi benim anlayacağımı düşünüyorumÇok teşekkür ederim, uzun süredir psikoloğa gitmek ile gitmemek arasında kalmıştım fakat dediklerinizden sonra gitmeme kararı aldım. Tekrardan gerçekten çok teşekkür ederim...
Kime derdimi anlattıysam boş saçma şeyler konuştular, beni cidden dinleyen bir siz bir de o kız var. kendimi yalnız hissetmesem de üzücü oluyor ama ne olursa olsun hayat yaşamaya değerPsikoloğa gitmek kötü bir şey gibi görülüyor halkımızda. Ama gidecek kimsesi olmayan insanların psikoloğa gitmesi çok normal. İnsanlara derdinizi anlatıyorsunuz, aynen sen yaparsın diyip geçiştiriyorlar. Maalesef gittiğim psikolog da öyleydi. İnsan sosyal bir varlık, konuşmazsa; konuşamazsa ölür, yürüyen ölüye dönüşür. Sizin bu konuma gelmenize imkan yok, çünkü yardım istemeye utanmıyorsunuz ayrıca sevdiğiniz insanlar da var. İnsanlar sizi sevdikçe ve siz insanları sevdikçe psikolojiniz de düzelecektir. Rica ederim hocam, unutmayın ben her zaman buradayım. İnsan yaşadığı kadarını anlar derler, sizi en iyi benim anlayacağımı düşünüyorum
Hayat güzel hocam, her şeye rağmen yaşamaya değer. Sizi dinleyen o kıza şahsen minnet duydum. Umarım mutlu olursunuzKime derdimi anlattıysam boş saçma şeyler konuştular, beni cidden dinleyen bir siz bir de o kız var. kendimi yalnız hissetmesem de üzücü oluyor ama ne olursa olsun hayat yaşamaya değer![]()
Siz ded umarım mutlu olursunuz hocam. Destekleriniz için teşekkür ederimHayat güzel hocam, her şeye rağmen yaşamaya değer. Sizi dinleyen o kıza şahsen minnet duydum. Umarım mutlu olursunuz![]()
Umarım hocamSiz ded umarım mutlu olursunuz hocam. Destekleriniz için teşekkür ederim![]()