Neler Yeni

Psikolog iyi gelir mi?

BedirhanEfe

80+ Bronze
18 yaşında bir TR genciyim abimle erkek giyim mağazası işletiyorum liseyi bu sene bitirdim YKS'de güzel bir sonuç almadım zaten beklemiyordum da, ama sorun şu ki ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum sürekli tedirgin ve sinirliyim a-sosyal değilim arkadaşlar vesaire var ama yeterli değil.
Lise bitti YKS iyi geçmedi bu sene tüm imkanları kullanarak seneye tekrar girmeliyim diye düşünüyorum, ama ders çalışmaya başlasam bile gerisini getiremiyorum.
Ailem sürekli bana rahatlık battığını söyler öyle çok zengin bir aile değiliz kendi halimizdeyiz, bana laptopum olduğunu kaliteli bir telefonum olduğunu söyleyip bu devirde ders çalışmayan veya çalışamayan embesildir tarzı konuşmalar yaparlar genelde haklı gibilerde. Bir 10-15 kilo kadar fazlam var onun beni etkilediğini söylerler ondan dolayı üşengeç olduğumu savunurlar ve çok canım sıkılıyor çok sinirliyim ruhsal olarak çok depresifim ne yapacağımı bilmiyorum geçmişden kötü anılarım var onlarımı çok takıyorum anlamadım farklı düşücelerde düşündüm yine insan ardında kalanlara üzülüyor fikri olan var mı?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Mağaza işletiyorsunuz kendi yeriniz yani. Refah seviyeniz her halükarda tr ortalamasını katlar diye düşünüyorum. Size rahat batmış.

BedirhanEfe

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağaza işletiyorsunuz kendi yeriniz yani. Refah seviyeniz her halükarda tr ortalamasını katlar diye düşünüyorum. Size rahat batmış.
öyle değil işte kirasını çıkarır 3.5 bize kalır maaşlı çalışsak abimle daha çok kazanırız

Top Bottom