NOT: Bazı linkler oynatma listesine götürür. Oynatma listesine de bakmanız şiddetle tavsiye olunur.
1-BEYHAN BUDAK
2-Psikolog Barış Gürkaş
3-Psk. Özlem Tokgöz Özsoylar
1-BEYHAN BUDAK
2-Psikolog Barış Gürkaş
Yürüme Meditasyonu ile Her Adımda Hayata BakıÅını DeÄiÅtir! - Stresi, Kaygıyı Azalt, Anda Kal
Yürüme meditasyonu anda kalmaya, stresi azaltmaya, yaratıcılıÄı arttırmaya yönelik bir iÅlevi vardır. Her adımda. Kendini daha iyi hisseder motive olursun. H...
www.youtube.com
Kafaya Takmama Sanatı! 3 Adımda Rahatla ve Harekete Geç!
Bazı Åeyleri bazen veya genellikle kafaya çok takarız ve takmayanlara imreniriz hatta. Gelin bu hafta kafaya takmamayı konuÅalım. "Kafaya çok takmayalım!" di...
www.youtube.com
Psikolojik Rahatsızlık YaÅayan Ä°nsanların 6 ÃzelliÄi!
Bu hafta sizinle ne zaman psikolojik destek almanız gerekir onu konuÅalım.Bu saydıÄım maddelere eklemek istediÄin var mı ve sende kaç tanesi var yorum olarak...
www.youtube.com
Yorgunluk ve Halsizlikten Kurtulmanın Yolları!
Merhaba dostlar bu hafta gene salon sohbetiyleyiz bu sefer çoÄumuzun muzdarip olduÄu yorgun ve halsiz hissetmeyi tükenmiÅiÄi konuÅtuk!Bu arada sen ne durumda...
www.youtube.com
5 Dakika Kuralı Hayatınızı DeÄiÅtirecek! ÃalıÅma Ä°steÄinizi Artıracak!
ÃalıÅma motivasyonunu, isteÄini arttırmak her geçen gün daha da zorlaÅıyor. Ãevredeki uyaranlar her geçen gün artıyor. DaÄınık beynimiz bir yandan yapılacakl...
www.youtube.com
KAYGILARINIZDAN KURTULMAK Ä°ÃÄ°N - Nefes Egzersizi ve Ä°majinasyon
Merhaba dostlar, bu videoda kaygılarımızdan uzaklaÅmak için iki tekniÄi birlikte uygulayacaÄız. Biri zihinde canlandırma yani imajinasyon (imagination) tekni...
www.youtube.com
KAYGILI MISIN? Kaygı BozukluÄu (Anksiyete) Nedir, Nasıl Geçer?
Bu hafta kaygı bozukluÄunu yani anksiyeteyi konuÅtuk. Kaygıyı nasıl aÅacagımızı anlatmaya çalıÅtım.Bazen bu kaygılar fiziksel olarak zarar görmeyle ilgili ol...
www.youtube.com
Depresif ve Kaygılı Hissediyorsanız BU HATAYI YAPABİLİRSİNİZ!
Bu seferki video insanların yüz ifadelerini okumakla ilgili.Bakalım siz nasıl algılıyorsunuz insan yüzlerini!İyi seyirler!Konu hakkında aklınıza takılanları,...
www.youtube.com
YALNIZLIK HÄ°SSÄ°YLE BAÅA ÃIKMANIN 5 YOLU!
Yalnızlık birçok Åekilde kendini belli eder. Yalnızlıkla baÅa çıkmak için çeÅitli neler yapılabilir bu videoda anlatmaya çalıÅtık. Bazılarımız yeni bir iÅe, ...
www.youtube.com
DEPRESYONDAKİ Birine Söylenmemesi Gereken 5 Cümle!
Depresyondaki bir kiÅiye söylememiz gereken ve yerine yapmamız gerekenleri konuÅalım.Senin depresyondayken veya mutsuzken duymayı sevmediÄin cümleler önerile...
www.youtube.com
Terapi Etkisi Yapacak 4 Aktivite! Ä°yi Hissedeceksin!
Sizlerden sürekli daha iyi nasıl hissedebilirim Åeklinde sorular alıyorum. Bazılarınız çok kaygılı olduÄundan bahsediyor, bazılarınız çok mutsuz olduÄundan. ...
www.youtube.com
Küçük Åeylerle MUTLU OLMANIN FORMÃLÃ!
Mutluluk, huzur gibi duygular üzerine sürekli kafa patlatıyoruz.Daha mutlu olmak İçin hayatımız boyunca çabalayıp duruyoruz.Mevcut koÅullarımız mutsuz, depre...
www.youtube.com
Depresyon Belirtileri Nelerdir?
Klinik Psikolog BarıŠGürkaÅ "Depresyon Nedir", "Depresyon belirtileri nelerdir?" "Depresyon Tedavisi" "Depresyon Testi" gibi soruların cevabını yanıtlıyor.Ã...
www.youtube.com
Mutluluk Ellerinizde Ama Nasıl? Uygulama
Bu hafta mutluluk konuÅacaÄız ama beyin ve vücudun uyumu ile.Bu arada videoyu beÄenerek, yorum yaparak en güzeli de paylaÅarakbana destek olabilirsiniz!Aklın...
www.youtube.com
Sosyal Fobi ile Nasıl Başa Çıkılır?
http://barisgurkas.com/sosyal-anksiyete-sosyal-fobi-ile-basa-cikma-yontemleri/Klinik Psikolog Barış Gürkaş "Sosyal Fobi ile Nasıl Başa Çıkılır? Sosyal Fobi i...
www.youtube.com
3-Psk. Özlem Tokgöz Özsoylar
YETERSİZLİK DEĞERSİZLİK DUYGUSU İLE BAŞ ETMEK ÖZGÜVEN KAZANMAK
Yetersizlik duygusu, değersizlik duygusu, kusurluluk duygusu, yetersizlik şemaları, özgüven kazanmak, yetersizlik duygusundan kurtulmak, değersizlik duygusu...
youtu.be
DEÄERSÄ°ZLÄ°K DUYGUSU Ä°LE BAÅA ÃIKMAK (AÅaÄılık Kompleksi Nasıl Yenilir?)
DeÄersizlik duygusu yaratan nedenleri, üzerimizde ki olası etkilerini ve deÄersizlik duygusu ile baÅa çıkmak için neler yapabileceÄimizi bu video konu alıyor...
youtu.be
TERK EDÄ°LME KORKUSU - KENDÄ°NDEN UZAKLAÅTIRMA - KAYBETME KORKUSU - Terk Edilme Åeması
Ä°nsanların beni terk edeceÄi endiÅesiyle bazen onları kendimden uzaklaÅtırırım ya da fazlasıyla yapıÅırım, ısrarcı olurum. Yalnız kalmaktan çok korkuyorum, b...
www.youtube.com
TEMBEL DEÄÄ°LSÄ°N HAYATTA KALMA MODUNDASIN!
Ãok tembelleÅtim, sabahları çok zor kalkıyorum, hiçbir Åey yapasım yok, neden bu kadar tembelim mi diyorsun? Belki de tembel deÄilsin, hayatta kalma modundas...
www.youtube.com
Ne Ä°stediÄimi Bilmiyorum Diyenlere Rehber - Ne Ä°stediÄimi Nasıl Bulurum? - Kendi Nedenini Bul!
Ne istediÄini bilmiyorum, ne istediÄimi nasıl bulurum? sorularına sıklıkla cevaplar aranıyor. Bu videomuzda bu sorulara cevap olması için rehber bir video ha...
www.youtube.com
Aleksitiminin 7 Ä°Åareti - Duygusal Körlük - Duygu Körü - Aleksitimi Belirtileri
Duygularınızı ifade etmekte zorlanma, duygularınız hakkında konuÅmamak, hiçbir Åey hissetmemek, rüya görememek veya hatırlayamamak, boÅlukta olmak, robot gib...
www.youtube.com
4D TEKNÄ°ÄÄ° Ä°LE STRES YÃNETÄ°MÄ° (DüÅünceni DeÄiÅtir Duygun DeÄiÅsin)
4D TekniÄi ile Stres Yönetimi. Durum, DüÅünce, Duygu ve DavranıŠekseninde stres yaratan faktörleri fark ederek stresi nasıl yenebileceÄimizi bu videoda ele ...
www.youtube.com
ELEÅTÄ°REL Ä°Ã SESÄ° SUSTURMA- İç sesle BaÅ Etme Teknikleri
Bazen bizi destekleyen çoÄunlukla ise yeren, eleÅtiren, yargılayan, yerden yere vuran bir iç sesimiz var. YaptıÄımız ankette "genellikle kendimi suçlar ve ya...
www.youtube.com
DEPRESYONDAN KURTULMA YOLLARI - 5 ÖNERİ
Çağımızın yeni salgını depresyondan kurtulma yollarını içeren 5 öneriyi bu videoda konu ediyoruz. İyi seyirler.************Bu videoda adı geçen diğer videola...
www.youtube.com