Neler Yeni

Psikopat mısınız? Psikopatlık Testi

16 çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuçlarınızı bekliyorum.

Benim sonucum: 31
Lütfen psikopat çıkmak için özellikle yüksek puan vermeyin.
ruh hastası? :kappa:

18 çıktı

27 çıktı. Ama psikopat olduğumu düşünmüyorum. Sadece özelliklerini gösteriyorumdur. Bana kalırsa birine "psikopat" demek için o kişinin gerçekten acımasız, vicdansız, saçma ve toplumsal ahlak-etik kurallarına aşırı ters hareketler yapması gerekiyor.
Bildiğim kadarıyla psikopatlar filmlerde gördüğümüz aklını intikam bürümüş insanlar gibi değiller. Normal insanlar da olabilir. Yani kan vahşet, kontrol manyağı über sapık biri olmak zorunda değil.

Tehlikeliyim anlamıyormusun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

26-27 çıktı bende.

Bildiğim kadarıyla psikopatlar filmlerde gördüğümüz aklını intikam bürümüş insanlar gibi değiller. Normal insanlar da olabilir. Yani kan vahşet, kontrol manyağı über sapık biri olmak zorunda değil.
Onun ben de farkındayım. Ama orada yazan özelliklerin bazılarını ya da hepsini azar azar gösteren insanları da psikopat olarak saymamak lazım. Psikopat bir insanın gerçekten hayatı iyi değildir, ama öyle ergen ergen "üff babam iPhone almadı" ya da "yaa X beni terk etti hüü" tarzı değil. Gerçek sorunlardan bahsediyorum. Bu da insanın psikolojisini olumsuz yönde etkileyeceği için; asosyallik, etiğe aykırı davranışlar, saçma ve insanlara uygun olmayan tavırlar ve ileri düzeyde psikolojisi bozuk olan insanlarda da acımasızlık, vicdansızlık benzeri soğuk eylemler görülebilir.

Geri