Beni kimse üzemez baba taş yerinde ağırdırseni çok üzerler çıkıyor
20. Bu sert bakışlı kediden uzak durman lazım. İnsanlar benim pskiopat kedi olduğuma hala inanmıyor. Avatar yalan söylemezPsikopatlık Testi - Evrim Ağacı
Psikopatlığın ÖzellikleriSorunlu bir çocuklukYalancılıkKendini övmekKendini önemsemek, megalomaniEmpati yoksunluğuDuygu yoksunluğuÇevresindekilerievrimagaci.org
Sonuçlarınızı bekliyorum.
Benim sonucum: 31
Lütfen psikopat çıkmak için özellikle yüksek puan vermeyin.
30 da ben çıktım ruhsuz olduğumu çok söylediler de psikopat olduğumu düşünmezdimPsikopatlık Testi - Evrim Ağacı
Psikopatlığın ÖzellikleriSorunlu bir çocuklukYalancılıkKendini övmekKendini önemsemek, megalomaniEmpati yoksunluğuDuygu yoksunluğuÇevresindekilerievrimagaci.org
Dostum pekte inandırıcı gelmedi bana sanki biraz çıkmak için uğraşmışsın yanıltmalı sorulara bile 2 demişsin belli38 cıktı
onu yapmayan varmıKimse telegramda infaz videosu vs. izlediğimi bilmiyor.
Kendimi burada kimseye kanıtlamaya çalışmıyorum dostum30 da ben çıktım ruhsuz olduğumu çok söylediler de psikopat olduğumu düşünmezdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum pekte inandırıcı gelmedi bana sanki biraz çıkmak için uğraşmışsın yanıltmalı sorulara bile 2 demişsin belli
Ben33 niye böyle yav yalan bu yalan
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu yapmayan varmı
25Psikopatlık Testi - Evrim Ağacı
yuh bence