PSN yaz indirimleri Oyun öneri

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
771
WhatsApp Image 2023-07-31 at 15.07.06.jpeg

şuanlık listeye bunları koydum

var mı önericeniz uygun güzel oyun

-PS5 daha almadım kısa zamanda alıcam 3 agustosda indirimler sona eriyor şimdiden bir kaç oyun alıyım diyorum , PS oyun sistemi vs hakkında bilgilerinize paylaşırsanız sevinirim daha önce PS kullanmadım

Alıntıyı görüntüle

-PS5 daha almadım kısa zamanda alıcam 3 agustosda indirimler sona eriyor şimdiden bir kaç oyun alıyım diyorum , PS oyun sistemi vs hakkında bilgilerinize paylaşırsanız sevinirim daha önce PS kullanmadım
Bu arada konudan bağımsız cidden uygunmuş

Alıntıyı görüntüle

PS+ üyelik sisteminde ihtiyacın olacak neredeyse her oyun var, o yüzden fazla oyun almana gerek yok senelik PS+ Deluxe ile hepsini oynarsın.

Üyelikte olmayan oyunlar şuan TLOU 2, Gow Ragnarok, Spiderman 2 (çıkacak) gibi birkaç yeni oyun ve bağımsız oyunlar. Bence iki oyunluk sepetin iyi.

PS+ üyelik sisteminde ihtiyacın olacak neredeyse her oyun var, o yüzden fazla oyun almana gerek yok senelik PS+ Deluxe ile hepsini oynarsın.

Üyelikte olmayan oyunlar şuan TLOU 2, Gow Ragnarok, Spiderman 2 (çıkacak) gibi birkaç yeni oyun ve bağımsız oyunlar. Bence iki oyunluk sepetin iyi.
Teşekkür ederim zaten asıl ps alma sebebim TLOU 2, Gow Ragnarok, Spiderman 2 sepeti böyle bırakıyorum o halde dediniz gibi üyelik ile oyalanırım ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada konudan bağımsız cidden uygunmuş
evet hocam bedava resmen şuanda TLOU 2 özellikle 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,688
Üyeler
189,905
Son üye