PSP 3004 550 TL ALINIR MI SİZCE?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
28
Reaksiyon skoru
12,018
Temiz , tamir görmemiş. 16 GB hafıza kartlı. Ekranda çizik yok tuslarda sıkıntı yok.
PSP 3004 550 TL ye değer mi sizce arkadaşlar?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Temiz , tamir görmemiş. 16 GB hafıza kartlı. Ekranda çizik yok tuslarda sıkıntı yok.
Ne olduğunu yeni öğrendim 1 k yazmışlar hep 2.ele

hiç PPSSPP denediniz mi? Orada çok fazla oyun var almaya gerek yok bana göre​

PPSSPP'nin optimizasyon tarafinda ciddi sorunları vardı. Ben s4 miniye sahip olduğum zamanlar GOW'da ciddi anlamda drop yiyordum.

PPSSPP'nin optimizasyon tarafinda ciddi sorunları vardı. Ben s4 miniye sahip olduğum zamanlar GOW'da ciddi anlamda drop yiyordum.
Hem pc de hem redmi note 9 pro ile denedim drop vs yemedim hiç denemekte fayda var

S4 Mini'nin PPSSPP'yi öykünmeye gücü yetmediği için gayet normal. Şuanda düşük ayarlarda giriş seviyesi cihazlarda bile rahatça oyun oynanabiliyor.

S4 Mini'nin PPSSPP'yi öykünmeye gücü yetmediği için gayet normal. Şuanda düşük ayarlarda giriş seviyesi cihazlarda bile rahatça oyun oynanabiliyor.
Yani GOW'da ciddi grafiklere sahip bir oyun değil açıkçası ama şimdi durumlar farklı diyorsanız doğrudur. Ben zamanında yaşadığım tecrübeleri paylaştım.

Evet biliyorum, oyunları telefona yükledim. Aynı tadı vermiyor. Kenarlar ekran boyutundan dolayı siyah oluyor ayrıca.
Kenarda sorunsuz bir PSP dursun sıkıldıkça oynarım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,081
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri