Neler Yeni

Psu dan garip bir ses geliyor

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
frisby marka bir psu m var ve bugun böyle bir sesle karşılaştım önceden daha farklı bir ses çıkartıyordu şimdi neden böyle oldu yardım ederseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

frisby marka bir psu m var ve bugun böyle bir sesle karşılaştım önceden daha farklı bir ses çıkartıyordu şimdi neden böyle oldu yardım ederseniz sevinirim
önceden de böyle bir ses geliyor du

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Murat Cemal
psu frisby marka, ne kadar kaliteli bonin kullandılarsa... bobin sesiyle fan sesi karışık gibi. o psu'dan kurtulun yarın birgün dengesiz bir akımla voltajla vs. kendisi patladığı gibi sistemede zarar verebilir

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu frisby marka, ne kadar kaliteli bonin kullandılarsa... bobin sesiyle fan sesi karışık gibi. o psu'dan kurtulun yarın birgün dengesiz bir akımla voltajla vs. kendisi patladığı gibi sistemede zarar verebilir
en yakın zamanda kurtalmaya çalışacağım

bazı kişiler bu ses coil whine dedi sizce olabilir mi

ConquerorXIV

80+ Gold
en yakın zamanda kurtalmaya çalışacağım

bazı kişiler bu ses coil whine dedi sizce olabilir mi
coil whine bobin sesi aynı şey zaten ayırca se çıkarmasa bile kullanılcak bir psu değil diğer bileşenlere zarar verebilir kalitesiz.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Murat Cemal
peki teşekkür ederim bilgileriniz için
sadece bobin değil, bu bileşenlerin içinde ayrıca sarımlı şoke diyotlar oluyor böyle ucuz yollu maledilirse rahatsız edici sesler duyarsınız

Top Bottom