Fanından geliyordur, sıcaklığa bağlı kontrolcüyle çalışıyorsa arada çalılması gerekiyor olabilir.Selamlar. Yakın zamanda DA-5 sistem aldım. Bugün kurup açma fırsatım oldu. her şey sorunsuz ama psu dan 5 saniyelik bir vuuu sesi geliyor ve ses kesiliyor. 10 saniye sonra ses tekrar geliyor. Sürekli böyle ne yapabilirim?
Fandan geldiğini sanmıyorum çünkü ses devamlı gelmiyor. Kasa ile beraber gelen psu buFanından geliyordur, sıcaklığa bağlı kontrolcüyle çalışıyorsa arada çalılması gerekiyor olabilir.
Modeli neydi PSU'nun?
Selamlar. Yakın zamanda DA-5 sistem aldım. Bugün kurup açma fırsatım oldu. her şey sorunsuz ama psu dan 5 saniyelik bir vuuu sesi geliyor ve ses kesiliyor. 10 saniye sonra ses tekrar geliyor. Sürekli böyle ne yapabilirim?
Devamlı gelmediği için fandan geldiğini söylüyorum zaten, sıcaklığa bağlı kontrolcüyle çalışan bir fan ise belirli nir sıcaklıkta dönmeye başlar. O aralıkta bir sıcaklıkta geziniyor olabilir PSU.Fandan geldiğini sanmıyorum çünkü ses devamlı gelmiyor. Kasa ile beraber gelen psu bu
CORSAIR iCUE 4000X RGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa
Teşekkürler. Ben şimdi bu sistemi ekran kartı vs her şey takılı windows kurulu şekilde kullanıyorum. Göndermem için ekran kartını çıkartmam mı gerekli?Devamlı gelmediği için fandan geldiğini söylüyorum zaten, sıcaklığa bağlı kontrolcüyle çalışan bir fan ise belirli nir sıcaklıkta dönmeye başlar. O aralıkta bir sıcaklıkta geziniyor olabilir PSU.
Fakat bir ikinci ihtimal daha var ki, coil whine. O da dediğiniz şwkiöde düzensiz olarak ses çıkarabilir. Fiziksel bir zarar vermez PSU'ya, ama sea rahatsız ederse de garanti kabul edilmesi için yeterli bir sebep coil whine. Gönderebilirsiniz.
Firma ile iletişime geçin. Bütün sistemi isterlerse evet, ekran kartını kırılmayı önlemek amacıyla çıkarıp kutusu içerisinde göndermeniz gerekli. Sistemin geri kalanı kasa içerisinde durabilir.Teşekkürler. Ben şimdi bu sistemi ekran kartı vs her şey takılı windows kurulu şekilde kullanıyorum. Göndermem için ekran kartını çıkartmam mı gerekli?
garantiye gönder yenilesinlerSelamlar. Yakın zamanda DA-5 sistem aldım. Bugün kurup açma fırsatım oldu. her şey sorunsuz ama psu dan 5 saniyelik bir vuuu sesi geliyor ve ses kesiliyor. 10 saniye sonra ses tekrar geliyor. Sürekli böyle ne yapabilirim?