Neler Yeni

PSU DAN SES GELİYOR. DA-5

Yavuz241

80+ Bronze
Selamlar. Yakın zamanda DA-5 sistem aldım. Bugün kurup açma fırsatım oldu. her şey sorunsuz ama psu dan 5 saniyelik bir vuuu sesi geliyor ve ses kesiliyor. 10 saniye sonra ses tekrar geliyor. Sürekli böyle ne yapabilirim?

Aware

80+ Silver
Hatalı gelmiş olabilir daha iyi bilen arkadaşlar yazarsa güzel olur .

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,233
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Selamlar. Yakın zamanda DA-5 sistem aldım. Bugün kurup açma fırsatım oldu. her şey sorunsuz ama psu dan 5 saniyelik bir vuuu sesi geliyor ve ses kesiliyor. 10 saniye sonra ses tekrar geliyor. Sürekli böyle ne yapabilirim?
Fanından geliyordur, sıcaklığa bağlı kontrolcüyle çalışıyorsa arada çalılması gerekiyor olabilir.
Modeli neydi PSU'nun?

Yavuz241

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanından geliyordur, sıcaklığa bağlı kontrolcüyle çalışıyorsa arada çalılması gerekiyor olabilir.
Modeli neydi PSU'nun?
Fandan geldiğini sanmıyorum çünkü ses devamlı gelmiyor. Kasa ile beraber gelen psu bu

CORSAIR iCUE 4000X RGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa​

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
🗿 (y)

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,233
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Fandan geldiğini sanmıyorum çünkü ses devamlı gelmiyor. Kasa ile beraber gelen psu bu

CORSAIR iCUE 4000X RGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa​

Devamlı gelmediği için fandan geldiğini söylüyorum zaten, sıcaklığa bağlı kontrolcüyle çalışan bir fan ise belirli nir sıcaklıkta dönmeye başlar. O aralıkta bir sıcaklıkta geziniyor olabilir PSU.

Fakat bir ikinci ihtimal daha var ki, coil whine. O da dediğiniz şwkiöde düzensiz olarak ses çıkarabilir. Fiziksel bir zarar vermez PSU'ya, ama sea rahatsız ederse de garanti kabul edilmesi için yeterli bir sebep coil whine. Gönderebilirsiniz.

Yavuz241

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Devamlı gelmediği için fandan geldiğini söylüyorum zaten, sıcaklığa bağlı kontrolcüyle çalışan bir fan ise belirli nir sıcaklıkta dönmeye başlar. O aralıkta bir sıcaklıkta geziniyor olabilir PSU.

Fakat bir ikinci ihtimal daha var ki, coil whine. O da dediğiniz şwkiöde düzensiz olarak ses çıkarabilir. Fiziksel bir zarar vermez PSU'ya, ama sea rahatsız ederse de garanti kabul edilmesi için yeterli bir sebep coil whine. Gönderebilirsiniz.
Teşekkürler. Ben şimdi bu sistemi ekran kartı vs her şey takılı windows kurulu şekilde kullanıyorum. Göndermem için ekran kartını çıkartmam mı gerekli?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,233
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Teşekkürler. Ben şimdi bu sistemi ekran kartı vs her şey takılı windows kurulu şekilde kullanıyorum. Göndermem için ekran kartını çıkartmam mı gerekli?
Firma ile iletişime geçin. Bütün sistemi isterlerse evet, ekran kartını kırılmayı önlemek amacıyla çıkarıp kutusu içerisinde göndermeniz gerekli. Sistemin geri kalanı kasa içerisinde durabilir.

Eğer sadece PSU'yu isterlerse anakarttan, varsa HDD/SATA SSD gibi cihazlardan kabloları söküp kutusuna yerleştirip onu gönderin.

Yavuz241

80+ Bronze
Coil Whine hatası olabilir gibi şeyler gördüm. Ekran kartını kendim montajlamadım. Yapan kişi bir hata yapmış olabilir mi? Ekran kartı aşağıya doğru bakıyor.

Yavuz241

80+ Bronze
Tekrardan merhabalar. Ben sesi dikkatlice dinlemediğim için psu dan ses geliyor yazdım ama sesi dikkatli dinleyince ekran kartının olduğu kısımdan sesin geldiğini fark ettim. Ne yaparsam sorun çözülebilir?

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
garantiye gönder yenilesinler

Yavuz241

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,482
Üyeler
172,683
Son üye
mustafa741