Neler Yeni

Çözüldü✓ Psu Fani Çok Ses Yapiyor. Yardim Edi̇n Lütfen?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Demir
Merhaba ben Mehmet.Psu fanım aşırı sesli durdurunca 0 ses bilgisayarım ve çalışırken çok rahatsız ediyor beni.Yeni fan taksam diyorum ses azalır mı? Bir de psu fanları full hızda mı çalıştırıyor yoksa ayarlıyor mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
Hangi PSU'yu kullanıyorsunuz, yazabilir misiniz?

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Murat GH
Elektronik bilgin yok ise hiç kurcalamanı tavsiye etmem. Ancak azda olsa bilgim var diyorsan psu açıp içindeki biriken tozları temizle fanda muhtemelen toz birikip motor yatağına girmiştir. Motor olduğu bölümün etiketini çıkar bir iki damla yağ ile motor dan gelen sesi kesebilirsin. Bu geçici bir çözüm olacaktır. Uzun bir süre daha sessiz çalışır. Eğer fan motorunun döndüğü mil yada yuvasında eğilme veya deforme var ise yeni bir fan alıp takmanda yada taktırmakta fayda tamamen el becerisine kalmış bir durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektronik bilgin yok ise hiç kurcalamanı tavsiye etmem. Ancak azda olsa bilgim var diyorsan psu açıp içindeki biriken tozları temizle fanda muhtemelen toz birikip motor yatağına girmiştir. Motor olduğu bölümün etiketini çıkar bir iki damla yağ ile motor dan gelen sesi kesebilirsin. Bu geçici bir çözüm olacaktır. Uzun bir süre daha sessiz çalışır. Eğer fan motorunun döndüğü mil yada yuvasında eğilme veya deforme var ise yeni bir fan alıp takmanda yada taktırmakta fayda tamamen el becerisine kalmış bir durum.
az buçuk lehim biliyorum kabloları bağlamak için yapmayı düşünüyorum ama elimdeki normal fanlar olur mu emin değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi PSU'yu kullanıyorsunuz, yazabilir misiniz?
FR-PS65F12B

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Murat GH
az buçuk lehim biliyorum kabloları bağlamak için yapmayı düşünüyorum ama elimdeki normal fanlar olur mu emin değilim.
Önce temizleyip yağlamak başla eğer ses kesilirse diğer işlemlere gerek kalmaz en son çare kaç cm fan ise fan alıp takmak kesin çözüm olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce temizleyip yağlamak başla eğer ses kesilirse diğer işlemlere gerek kalmaz en son çare kaç cm fan ise fan alıp takmak kesin çözüm olacaktır.
onlar işe yaramadı bende fanımı değiştirdim her şey çok güzel şuanda teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,362
Üyeler
168,435
Son üye
Alfrontie
Top Bottom