Psu girişi içine kaçtı ne yapmalıyım?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
1735130590117.png

Aynen böyle bendede oldu tamir edilirmi yoksa değişmesimi gerek?

Tamir edilir tabi ki de. Nereye verilir bilmiyorum. Çevreni araştır yapan vardır illaki.

hocam nasıl becerdin merak ediyorum markası neydi psunun ?

Garantisi bitmediyse bu şekilde servise gönderebilirsin tamir olur. Garanti durmuyor ise herhangi bir elektronikçi rahat bir şekilde düzeltir.
Hocam garantimi kaldı kasa nerden baksan 10 yıllık amcam eski ve kullanmıyor diye bana vermişti bende fişe takarken bir baktım psu girişi içine kaçtı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nasıl becerdin merak ediyorum markası neydi psunun ?
Power boost 230w
takmaya çalıştım oturmadı biraz zorladım içinde girdi

Hocam garantimi kaldı kasa nerden baksan 10 yıllık amcam eski ve kullanmıyor diye bana vermişti bende fişe takarken bir baktım psu girişi içine kaçtı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Power boost 230w
takmaya çalıştım oturmadı biraz zorladım içinde girdi
Normal. PSU ların girişleri zor takılır normalde.

Elin az yatkın ise düzeltebilirsin çok basit bir işlem yanlarda vidaları oluyor küçük yıldız onları söküp kapağı çıkartıyorsun elinde oturt yerine geri kapat kapağı

Elin az yatkın ise düzeltebilirsin çok basit bir işlem yanlarda vidaları oluyor küçük yıldız onları söküp kapağı çıkartıyorsun elinde oturt yerine geri kapat kapağı
Eminmisiniz hocam pc tamir ederken hakkın rahmetine kavuşmayalım?

Aynısını düşündüm, az çok pcden anlayan insanlarız ustaya vs gitmeye gerek yok halledilir.

Aynısını düşündüm, az çok pcden anlayan insanlarız ustaya vs gitmeye gerek yok halledilir.
Ben tamirciye götürmeyi düşünüyorum 2-3 yıldır güç verilmiyor kasa belki bozulmuştur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,124
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri