Neler Yeni

Psu ile birlikte olan kaslar?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Corsair Spec delta önerdik, içindeki PSU kalitesiz olmadığına göre :)
Markası Corsair diye ürün de kaliteli olacağı anlamına gelmiyor. İçindeki PSU en giriş seviyesi olan modellerden bir tanesi. Kasa da keza kötü bir kasa. Sırf ucuz ve markalı bir ürün diye alınır, onun dışında bir kalite söz konusu değil.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Markası Corsair diye ürün de kaliteli olacağı anlamına gelmiyor. İçindeki PSU en giriş seviyesi olan modellerden bir tanesi. Kasa da keza kötü bir kasa. Sırf ucuz ve markalı bir ürün diye alınır, onun dışında bir kalite söz konusu değil.
900-1000TL civarına orta-yüksek segment bir kasa-psu alınmayacağına göre doğal olarak giriş seviyesi olması normal.
Hadi diyelim ayrı ayrı alalım, en kötü kasa 600-700 liradan başlıyor, idare edecek seviyede bir PSU en az 600 liradan başlıyor.
900 liraya öp de başına koy bu ikiliyi.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
900-1000TL civarına orta-yüksek segment bir kasa-psu alınmayacağına göre doğal olarak giriş seviyesi olması normal.
Hadi diyelim ayrı ayrı alalım, en kötü kasa 600-700 liradan başlıyor, idare edecek seviyede bir PSU en az 600 liradan başlıyor.
Zaten aynı mesajımda alınma sebebinin kalite değil markalı ve ucuz olmasından ötürü olduğumu belirttim. Kalite yok.

Newkan

80+ Bronze
Bu indirimde mantıklı ben geçen hafta msi mag force 100r ve corsair 650w 80+ bronze ayrı ayrı almıştım 1300 TL getirdim şuan üstüne 600TL daha koy o yüzden bu kasa daha mantıklı toplama yapıyorsanız arkadaşlar.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Zaten aynı mesajımda alınma sebebinin kalite değil markalı ve ucuz olmasından ötürü olduğumu belirttim. Kalite yok.
Sanırım sen giriş seviyesiyle kaliteyi birbirine karıştırıyorsun.
PSU fiyatı bandında oldukça alınabilir derecede.
550W olmasına rağmen 12V kanalından 530w güç verebiliyor.
OPP-OVP-OCP-UVP-SCP,-OTP korumalarına sahip.
0.99 Aktif Güç Faktör Düzeltmesi ile beklenmedik güç akımlarında sistem bileşenlerinizi koruyor.
İçindeki kapasitörlerde seviyesine göre oldukça kaliteli.

Eğer gidip orta segment PSU'larla karşılaştırırsak evet onlara göre kalitesiz kalıyor.
Bu fiyata alınabilecek en iyi kasa ve psu'lardan birisidir.

Top Bottom