The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,877
high power element revo atx 3.1 850w 80+ bronze
ekran kartı için o kablohigh power element revo atx 3.1 850w 80+ bronze
3000 serisinde gerek yok sanırımEkran kartına takmak için. Tek kablodan 600w vermesi demek ara dönüştürücü parçalara gerek olmadan direkt 4080 4090 5070 5080 5090 ekran kartlarına güç vermek için AMD tarafında da o soketi kullanan olabilir bilmiyorum.
3000 serisinde gerek yok sanırım
Arkadaş bazı modellerde var diyor.bazı 3090ti larda da o giriş varmış seninkinde de varsa oraya takıcan
imzandaki kartta o giriş var görünüyor o kartla kullanıcaksan takıcan3000 serisinde gerek yok sanırım
Arkadaş bazı modellerde var diyor.
şuan o kart elime geçmedi teknopatta gördgüüm kadarıla sıkıntılı birşeymiş yanlış takınca kartı bile yakabiliyormuşimzandaki kartta o giriş var görünüyor o kartla kullanıcaksan takıcan
evet hocam sıkıntılı bir kart oturmustur diyip bırakmaman lazım tamamen içine itmelisin özellikle 3090ti cok guc cekiyor basın yanmasın dikkatli ol tamam oldu diyip pcyi açacakken bir elin pc açma tuusnda digeri psu nun şalterinde olsun en ufak sorunda direkt salteri kapatşuan o kart elime geçmedi teknopatta gördgüüm kadarıla sıkıntılı birşeymiş yanlış takınca kartı bile yakabiliyormuş
%88 verimlilik veriyormuş yorumları okudum 5-10 yıl kullanıp sorunsuz kullananlar varmışevet hocam sıkıntılı bir kart oturmustur diyip bırakmaman lazım tamamen içine itmelisin özellikle 3090ti cok guc cekiyor basın yanmasın dikkatli ol tamam oldu diyip pcyi açacakken bir elin pc açma tuusnda digeri psu nun şalterinde olsun en ufak sorunda direkt salteri kapat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hocam o psu benim bildiğim çok iyi bir psu değil 3090ti ile kullanmak sakıncalı olabilir
High power zaten iyi marka da element modeli değil diye hatırlıyorum sizin için tekrar bakacagım psu tierlist e%88 verimlilik veriyormuş yorumları okudum 5-10 yıl kullanıp sorunsuz kullananlar varmış