PSU NE KADAR GÖTÜRÜR

YENİ SİSTEMİMİ 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM KAFAMA BİŞEY TAKILDI
KASANIN MARKASI POWERBOOST VK-P15B
600 W 80 PLUS AYNI MARKANIN POWERİ VAR
BAZI ARKADAŞLAR PATLAR C4 falan diyor
Bundan önceki PSU çok daha değişik bir markaydı 2 sene kullanmıştım
BENİ NE KADAR GÖTÜRÜR BU PSU
Arkadaşlara Takılma Hocam Uzun Bir Süre Götürür Seni Ama Arkadaşların Haklı Olduğu Yerlerde Var Çokta İyi Bir Psu Değil İlerde Değişirsin Sorun Yaratmaz , Hattın Topraklamalı İse .

Yüke sokmaktan kastınız nedir mesele oyun OYNARKEN mi
hayır mesela o psuya 4070 super ya da 13700k falan takmayın 600w psunun sadece 350-400wattını kullanın. birde işlemciyi ve ekran karıtnı undervoltlayın çektiği güç azalır performansta bir değişiklik olmaz

Arkadaşlara Takılma Hocam Uzun Bir Süre Götürür Seni Ama Arkadaşların Haklı Olduğu Yerlerde Var Çokta İyi Bir Psu Değil İlerde Değişirsin Sorun Yaratmaz , Hattın Topraklamalı İse .
Nerden öğrenecem topraklı olup olmadığını
Eski sistemimide üst üste 3 kere elektrik gitmişti bişey olmamıştı dandik bir psuda

Nerden öğrenecem topraklı olup olmadığını
Eski sistemimide üst üste 3 kere elektrik gitmişti bişey olmamıştı dandik bir psuda
O Nasıl Anlatılır Tam Bilmiyorum Babana Filan Sorabilirsin Evin Elektriğinin Toparklı Olup Olmadığını .

Prizin içini açıp bakmanız lazım 3 adet kablo olması lazım açtıktan sonra sağlıklı bir topraklama olup olmadığını da ölçü aleti ile ölceriz belli bir değer vardır o olması lazım her topraklama da sağlıklı diyemeyiz bina çok eski ise genelde topraklama olmuyor bizde yok misal 24 yıllık bina

Prizin içini açıp bakmanız lazım 3 adet kablo olması lazım açtıktan sonra sağlıklı bir topraklama olup olmadığını da ölçü aleti ile ölceriz belli bir değer vardır o olması lazım her topraklama da sağlıklı diyemeyiz bina çok eski ise genelde topraklama olmuyor bizde yok misal 24 yıllık bina
Tamam hocam deneyeceğim teşekkürler bilgi için

YENİ SİSTEMİMİ 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM KAFAMA BİŞEY TAKILDI
KASANIN MARKASI POWERBOOST VK-P15B
600 W 80 PLUS AYNI MARKANIN POWERİ VAR
BAZI ARKADAŞLAR PATLAR C4 falan diyor
Bundan önceki PSU çok daha değişik bir markaydı 2 sene kullanmıştım
BENİ NE KADAR GÖTÜRÜR BU PSU
Hocam psu yu değiştirmek yerine akım korumalı priz alın kafanız rahat olur

Kullandığın powerdan daha kötülerini kullanan müşterilerim var Akım korumalı priz ve ups gibi destekleyici parçalar kullanarak 2-3 yıl götürdüklerini biliyorum. Sürekli elektrik kesintisi yüksek ve düşük voltaj sorunun yoksa en az 5 yıl götürür.

Kullandığın powerdan daha kötülerini kullanan müşterilerim var Akım korumalı priz ve ups gibi destekleyici parçalar kullanarak 2-3 yıl götürdüklerini biliyorum. Sürekli elektrik kesintisi yüksek ve düşük voltaj sorunun yoksa en az 5 yıl götürür.
Yok hocam yılda belki 1-2 kere gider elektrik dediğim gibi önceki PSU da 3 kere üst üste gidip geldi bişey olmadı..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,228
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri