Neler Yeni

PSU OC yapılır mı ?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Al işte, insanları rütbelerine göre yargalayan biri daha. Yazık sana.
Aynen. Sen konu açıyorken forumda neyin trol olduğunu çok iyi bilmeyen biri sana TROLL KONU AÇMIŞ diyor. Bende buna cevap veriyorum. Adam 80+ diye cahil demiyorum ama bu forumda yeterli vakit geçirmemiş biri TROLL GONU AÇMA diyor.

Jaja50

80+ Silver
Aynen. Sen konu açıyorken forumda neyin trol olduğunu çok iyi bilmeyen biri sana TROLL KONU AÇMIŞ diyor. Bende buna cevap veriyorum. Adam 80+ diye cahil demiyorum ama bu forumda yeterli vakit geçirmemiş biri TROLL GONU AÇMA diyor.
PSU'YA OC YAPILMAYACAĞINI SEN DE ÇOK İYİ BİLİYORSUN. BİLDİĞİN BİZLE EĞLENMEK İÇİN TROLL KONU AÇMIŞSIN VE HALA KABULLENMİYORSUN. SUÇUNU KABULLEN BARİ YAZIK SANA.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
PSU'YA OC YAPILMAYACAĞINI SEN DE ÇOK İYİ BİLİYORSUN. BİLDİĞİN BİZLE EĞLENMEK İÇİN TROLL KONU AÇMIŞSIN VE HALA KABULLENMİYORSUN. SUÇUNU KABULLEN BARİ YAZIK SANA.
CAPS KAPAR MISIN?

PSU'larda GPU, CPU, RAM gibi bellek yoktur, saat hızı da yoktur.

Yapamazsınız.

Fakat içini söküp daha kaliteli kapasitör ekleyenler vardı.

Yazılımsal değil de donanımsal 1-2 oynama ile biraz arttırabiliyorduk galiba. Ama o iş tam öyle değil.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Demek ki bazı yolları olabiliyormuş.
Direkt YAPILAMIYOR yazmanın anlamı yok.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Psu nun biosua girip voltaj değerlerini ayarlıyorsun ve psuyu açıyorsun hop 1200w (!)

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Olmuyor deyip geçebilir. Bunun ile alakalı forumda hiç bir şey yok. Bazı PSU'lar 500W yazmasına rağmen 450W gibi çalışıyor. Bazı PSU'ları da belki zorlayarak 50W daha yüksek kullanılabilir mi? Konu bu. Adam bana neden trol konu açıyorsun diyor. Bunda troll bir şey yok.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Bios ile yapamazsınız sadece donanımsal olarak yapılabilir

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Aynen, yapılıyor.(!) Benim ki 550W'dı santralden kablo çektim 650W'a çıktı.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Olmuyor deyip geçebilir. Bunun ile alakalı forumda hiç bir şey yok. Bazı PSU'lar 500W yazmasına rağmen 450W gibi çalışıyor. Bazı PSU'ları da belki zorlayarak 50W daha yüksek kullanılabilir mi? Konu bu. Adam bana neden trol konu açıyorsun diyor. Bunda troll bir şey yok.

Bir PSU'yu yeniden düzenlemek falan lazım onun için. Tabii PSU mühendisi de olman lazım. Para da var işin içinde. Tabii yine kesinlik yok.

Bu bildiğimiz OC'un da dışına çıkıyor.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
daha 80+ trol konu olduğunu nereden anlayabilirsin?

senden daha bilgili o 80+ en azından IQ sunu kullanıp bazı sonuçlara varabiliyor "psu oc yapılır mı?" diye konu açmıyor bilmem sence aynen kardeşim 550w tu bi oc liyon 750 veriyor

Top Bottom