PSU OC yapılır mı ?

Al işte, insanları rütbelerine göre yargalayan biri daha. Yazık sana.
Aynen. Sen konu açıyorken forumda neyin trol olduğunu çok iyi bilmeyen biri sana TROLL KONU AÇMIŞ diyor. Bende buna cevap veriyorum. Adam 80+ diye cahil demiyorum ama bu forumda yeterli vakit geçirmemiş biri TROLL GONU AÇMA diyor.

Aynen. Sen konu açıyorken forumda neyin trol olduğunu çok iyi bilmeyen biri sana TROLL KONU AÇMIŞ diyor. Bende buna cevap veriyorum. Adam 80+ diye cahil demiyorum ama bu forumda yeterli vakit geçirmemiş biri TROLL GONU AÇMA diyor.
PSU'YA OC YAPILMAYACAĞINI SEN DE ÇOK İYİ BİLİYORSUN. BİLDİĞİN BİZLE EĞLENMEK İÇİN TROLL KONU AÇMIŞSIN VE HALA KABULLENMİYORSUN. SUÇUNU KABULLEN BARİ YAZIK SANA.

PSU'YA OC YAPILMAYACAĞINI SEN DE ÇOK İYİ BİLİYORSUN. BİLDİĞİN BİZLE EĞLENMEK İÇİN TROLL KONU AÇMIŞSIN VE HALA KABULLENMİYORSUN. SUÇUNU KABULLEN BARİ YAZIK SANA.
CAPS KAPAR MISIN?

PSU'larda GPU, CPU, RAM gibi bellek yoktur, saat hızı da yoktur.

Yapamazsınız.

Fakat içini söküp daha kaliteli kapasitör ekleyenler vardı.

Yazılımsal değil de donanımsal 1-2 oynama ile biraz arttırabiliyorduk galiba. Ama o iş tam öyle değil.

Demek ki bazı yolları olabiliyormuş.
Direkt YAPILAMIYOR yazmanın anlamı yok.

Olmuyor deyip geçebilir. Bunun ile alakalı forumda hiç bir şey yok. Bazı PSU'lar 500W yazmasına rağmen 450W gibi çalışıyor. Bazı PSU'ları da belki zorlayarak 50W daha yüksek kullanılabilir mi? Konu bu. Adam bana neden trol konu açıyorsun diyor. Bunda troll bir şey yok.

Bios ile yapamazsınız sadece donanımsal olarak yapılabilir

Aynen, yapılıyor.(!) Benim ki 550W'dı santralden kablo çektim 650W'a çıktı.

Olmuyor deyip geçebilir. Bunun ile alakalı forumda hiç bir şey yok. Bazı PSU'lar 500W yazmasına rağmen 450W gibi çalışıyor. Bazı PSU'ları da belki zorlayarak 50W daha yüksek kullanılabilir mi? Konu bu. Adam bana neden trol konu açıyorsun diyor. Bunda troll bir şey yok.

Bir PSU'yu yeniden düzenlemek falan lazım onun için. Tabii PSU mühendisi de olman lazım. Para da var işin içinde. Tabii yine kesinlik yok.

Bu bildiğimiz OC'un da dışına çıkıyor.

daha 80+ trol konu olduğunu nereden anlayabilirsin?

senden daha bilgili o 80+ en azından IQ sunu kullanıp bazı sonuçlara varabiliyor "psu oc yapılır mı?" diye konu açmıyor bilmem sence aynen kardeşim 550w tu bi oc liyon 750 veriyor

Oluyor. İçindeki dirençlerden iki tanesini çıkar 500 lük 550 oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha 80+ trol konu olduğunu nereden anlayabilirsin?
Konunun saçma olduğunu anlamak için plat olmaya gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,294
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri