Öneri Elektrikli scooter ile kuryelik yapılır mı?

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,210
Onvo ov 12x plus var elimde bununla kuryelik yapılır mı? İstanbulda pendik tarafında trafik karşı yakaya göre çok iç içe değil ben buna bi batarya yükseltmesi yaparım birde korna sizce yapılır mı? Birde kuryecilik kazandırır mı kazandırırsada hangi platformda çalışmak kazandırır?

Onvo ov 12x plus var elimde bununla kuryelik yapılır mı? İstanbulda pendik tarafında trafik karşı yakaya göre çok iç içe değil ben buna bi batarya yükseltmesi yaparım birde korna sizce yapılır mı? Birde kuryecilik kazandırır mı kazandırırsada hangi platformda çalışmak kazandırır?
Yemeksepeti'nin birkaç programı var önerir miyim çok önermem motokuryeler kadar kazanmak mümkün değil ve scooter motorlara göre çok daha tehlikeli bir taşıt bunu da akılda bulundurmak gerekiyor.

tehlikeli ve motor kadar cok kazandirmaz bence baska alternatif is varsa onlara yonel

Geri