rıza baba
80+ Bronze
seninde 3200 mesajın var ama en basit şeyi bilmiyorsun mesajla mı oluyormuş bu anlamadım600 mesaj yetiyor mu sanıyorsun?
seninde 3200 mesajın var ama en basit şeyi bilmiyorsun mesajla mı oluyormuş bu anlamadım600 mesaj yetiyor mu sanıyorsun?
80+ olmasından.daha 80+ trol konu olduğunu nereden anlayabilirsin?
Heralde rütbe yükselince troll konu alduğunu anlama yeteneği oluyor?daha 80+ trol konu olduğunu nereden anlayabilirsin?
altın olunca acaba hangi skill açılıyor biliyormusun ?Heralde rütbe yükselince troll konu alduğunu anlama yeteneği oluyor?
Konu dışı yer değiştirince hit almıyor diye, böyle konular açıyorlar işte.seninde 3200 mesajın var ama en basit şeyi bilmiyorsun mesajla mı oluyormuş bu anlamadım
Merak. Belki yapılıyordur. Sanki işlemci oc oluyor mu yazdım.seninde 3200 mesajın var ama en basit şeyi bilmiyorsun mesajla mı oluyormuş bu anlamadım
Siri cevaplıyor;Psu çalışırken fişten tak çıkar tak çıkar yap al sana 1600w psu
Doğru düzgün cevap veren tek sensin.PSU'larda GPU, CPU, RAM gibi bellek yoktur, saat hızı da yoktur.
Yapamazsınız.
Fakat içini söküp daha kaliteli kapasitör ekleyenler vardı.
Sana da sağ olYazılımsal değil de donanımsal 1-2 oynama ile biraz arttırabiliyorduk galiba. Ama o iş tam öyle değil.
la zaten oc yaparken güc tüketimi artarPSU OC yapılır mı?
Al işte, insanları rütbelerine göre yargalayan biri daha. Yazık sana.daha 80+ trol konu olduğunu nereden anlayabilirsin?