Neler Yeni

Psu Önerir Misiniz Eskisi Bozuk

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Kalitesini sessiz çalışmasına göremi belirledin 🤣🤣.
Ona bakarsan 7 yıl frisby psu kullandım hiç sorun çıkarmadı
Dediğimden onu mu anladın? Donanım Arşivi kanalında incelendi, önerildi.
Dediğim şey "Gayet kaliteli sessiz" kaliteli ve sessiz.
Tek sorununu bile görmedim PSU'nun.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dediğimden onu mu anladın? Donanım Arşivi kanalında incelendi, önerildi.
Dediğim şey "Gayet kaliteli sessiz" kaliteli ve sessiz.
Tek sorununu bile görmedim PSU'nun.
Bir şey donanım arşivinde öneriliyorsa kalitelimidir.
Sonuçta korumalarını sertifikalarını verimliliğini görüyoruz.
Aynı fiyatta daha kaliteli psular varken neden alınsın ki.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
400W istediği nerede yazıyor? 400W alacağım yazmamış? İleride yükseltme yapacağı zaman tekrar almak zorunda kalmasın.

Tamam abarttım biraz ama kötüde değil. @Gizemss RX 5700'lü sisteminde kullanıyor. Gayet memnun. Forumda çoğu kişi öneriyor. @Abdullah Hacıgül'de önermişti.
Ryzen 5 3600 - RX 5700'lü sistemimde kullanıyorum. Gayet kaliteli sessiz çalışan bir PSU.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Rehberi okudum sağol. Ama birisine bir şeyi söylerken daha düzgün üslup kullanmalısınız. Kızgın atmak yerine güzel bir üslup ile neden alınmayacağını açıklamanız çok daha iyi olacaktır. DA Forum'un en büyük problemi bu. Birisi yanlış bilgi veya artık alınmayacak bir tavsiye veriyorsa hemen linç yiyor ve dalga geçiliyor. Örneğin: @crazyreign yanlış bilgi gördüğünde üzgün emojisi atıyor ve doğru bilgiyi söylüyor. Ayrıca @kaplanharun @strive_for_greatness sizlerde aynı şekilde yapın lütfen. @kaplanharun sanki PSU'yu açıp incelenmiş gibi konuşman ve dalga geçmende ayrı bir olay. Daha da konuyu uzatmayalım.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Rehberi okudum sağol. Ama birisine bir şeyi söylerken daha düzgün üslup kullanmamalısınız. Kızgın atmak yerine güzel bir üslup ile neden alınmayacağını açıklamanız çok daha iyi olacaktır. DA Forum'un en büyük problemi bu. Birisi yanlış bilgi veya artık alınmayacak bir tavsiye veriyorsa hemen linç yiyor ve dalga geçiliyor. Örneğin: @crazyreign yanlış bilgi gördüğünde üzgün emojisi atıyor ve doğru bilgiyi söylüyor. Ayrıca @kaplanharun @strive_for_greatness sizlerde aynı şekilde yapın lütfen. @kaplanharun sanki PSU'yu açıp incelenmiş gibi konuşman ve dalga geçmende ayrı bir olay. Daha da konuyu uzatmayalım.
kusura bakma farkında olmadan olmuş kızgın atmam ben normalde :)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Rehberi okudum sağol. Ama birisine bir şeyi söylerken daha düzgün üslup kullanmalısınız. Kızgın atmak yerine güzel bir üslup ile neden alınmayacağını açıklamanız çok daha iyi olacaktır. DA Forum'un en büyük problemi bu. Birisi yanlış bilgi veya artık alınmayacak bir tavsiye veriyorsa hemen linç yiyor ve dalga geçiliyor. Örneğin: @crazyreign yanlış bilgi gördüğünde üzgün emojisi atıyor ve doğru bilgiyi söylüyor. Ayrıca @kaplanharun @strive_for_greatness sizlerde aynı şekilde yapın lütfen. @kaplanharun sanki PSU'yu açıp incelenmiş gibi konuşman ve dalga geçmende ayrı bir olay. Daha da konuyu uzatmayalım.
Ben kızgın atmıyorum.
Üslubumdada bir yanlışlık yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Arda Doğan
Arkadaşlar bugün psu mun cortladığını aniden gelen psu yazısıyla fark ettim. Şimdi sistemim için bir psu bakıyorum sistem:
İ5 3330
8gb ram
Rx 550
Fsp nin 500w 80+ bir psu su 380tl alınır mı fsp çok iyi bir marka ama modelden modele değişir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fsp nin 500w 80+ bir psu su 380tl alınır mı fsp çok iyi bir marka ama modelden modele değişir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,562
Üyeler
164,868
Son üye
Talla0
Top Bottom