- Bütçe
- 5000
amd ryzen 5 7600 işlemci
radeon rc 770 xt ekran kartım
1 tb ssd
32 gb ram
1 tb ssd
32 gb ram
Eli yüzü düzgün 650w yeterli o sisteme. OCCT testi yapıp voltaj değerlerinizi paylaşır mısınız? Ünite ölmüş muhtemelen veya farklı bir sebepten dolayı.amd ryzen 5 7600 işlemci
1 tb ssd
32 gb ram
Vento VG20A 650 W ATX kasadaki psu var şuanlık. Pc oyundayken kapanmaya ve restart atmaya başladı. 650 w psu yetersiz olur dediler. 750 w uygun önerileriniz var mıdır? ya da bu parçalara göre ne önerirsiniz?
ne kadar yapmalıyım testiEli yüzü düzgün 650w yeterli o sisteme. OCCT testi yapıp voltaj değerlerinizi paylaşır mısınız? Ünite ölmüş muhtemelen veya farklı bir sebepten dolayı.
O bütçede rakipsiz.
5 dakika yeterli yalnızca test sırasındayken fotoğraf almanız lazım. Test bitince değil.ne kadar yapmalıyım testi
Start'a basın.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu powerdan yapmam gerek heralde demi hocam
Başlattım 5. dkdaki görüntüyü atıyorum o zamanStart'a basın.
Start'a basın.
Şu ortadaki kısımdan anakart kısmına gelip oranın fotorğafını alabilir misin? Burada kanallar gözükmemiş.Başlattım 5. dkdaki görüntüyü atıyorum o zaman
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
testi tekrar mı yapıyım bu yeterli olur mu Alıntıyı görüntüleŞu ortadaki kısımdan anakart kısmına gelip oranın fotorğafını alabilir misin? Burada kanallar gözükmemiş.
Fotoğraf açılmıyor hocam. Testi başlatıp fotoğraf alsanız yeterli.testi tekrar mı yapıyım bu yeterli olur mu Alıntıyı görüntüle