Fsp hv pro alabilirsinArkadaşlar 350-400₺ bandında, Hepsiburada sitesinden, 500W ve üzeri, F/P olabilecek, olabildiğince bu fiyata koruması bulunan PSU önerilerinizi bekliyorum.
FSP HV PRO 550W.
550W'ın 550W'ını da verebiliyor.
Fsp hv pro alabilirsin
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W 80+ 120mm Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
FSP HV PRO 550W PSU
buna bakabilirsin
Arkadaşlar tamam anladım fakat ben tüm sistemi Hepsiburada'dan toplayacağım bunun sebebi de sıkıntılı bir ürün vs gelirse arkasında durmalarıdır. İnce hesap bu konuda ne seviyede yani tüm sistemi aldıktan sonra PSU beni bekletirse daha uzun sürede gelirse ne olacak.FSP HV PRO 550W.
fsp öneririm.Arkadaşlar 350-400₺ bandında, Hepsiburada sitesinden, 500W ve üzeri, F/P olabilecek, olabildiğince bu fiyata koruması bulunan PSU önerilerinizi bekliyorum.
ben incehesaptan pc topladım 8 günde elime ulaştı sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım yapacağınız alışveriş güvenilir ve sağlam olacaktırArkadaşlar tamam anladım fakat ben tüm sistemi Hepsiburada'dan toplayacağım bunun sebebi de sıkıntılı bir ürün vs gelirse arkasında durmalarıdır. İnce hesap bu konuda ne seviyede yani tüm sistemi aldıktan sonra PSU beni bekletirse daha uzun sürede gelirse ne olacak.
Anladım fakat sadece bir PSU için 8 gün beklersem saçma olmaz mı?ben incehesaptan PC topladım 8 günde elime ulaştı sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım yapacağınız alışveriş güvenilir ve sağlam olacaktır
ben koca kasa için 8 gün bekledim burada psudan bahsediyoruzAnladım fakat sadece bir PSU için 8 gün beklersem saçma olmaz mı?
İnce hesaptan bir ürün aldım ertesi gün elime ulaştı. Çok hızlı olduğu için şaşırmıştımAnladım fakat sadece bir PSU için 8 gün beklersem saçma olmaz mı?