Sitemim İ5 9500f , Msi H310M pro, rx 5500xt 8gb, 2*8 Ram kule tipi soğutucu ve iki tane SSD var kasa fanlarım da RGB li. Sıfır PSU almak istiyorum kullandığım arızalı sanırım sistem bazen oyunda kendini kapatıyor
Son düzenleme:
Bütçe ne kadarSitemim İ5 9500f , Msi H310M pro, rx 5500xt 8gb, 2*8 Ram kule tipi soğutucu ve iki tane SSD var kasa fanları da RGB li bir PSU almak istiyorum kullandığım arızalı sanırım sistem bazen oyunda kendini kapatıyor
kanka sipesifik bir bütçe yok ama çok tuzlu olmasınBütçe ne kadar
rgb olarak bu olabilir kablo yapısı moduler ama cw sorunu varmış galibaSitemim İ5 9500f , Msi H310M pro, rx 5500xt 8gb, 2*8 Ram kule tipi soğutucu ve iki tane SSD var kasa fanları da RGB li bir PSU almak istiyorum kullandığım arızalı sanırım sistem bazen oyunda kendini kapatıyor
rgb istemiyorum kanka kendi kasa fanlarım rgbli onu kast etmiştim yanlış olmuş teşekkür ederimrgb olarak bu olabilir kablo yapısı moduler ama cw sorunu varmış galiba
Corsair CX Series CX650F RGB White CP-9020226-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CX Series CX650F RGB White CP-9020226-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CX Series CX650F RGB White CP-9020226-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 3.625,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
rgb almayacaksanız bunu öneririm fsp kaliteli markadır
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kapanma sorunu vddc sıcaklığındanda olabilir occt testi sırasında hwmonitörden bakın belki termal bakım gerekirSitemim İ5 9500f , Msi H310M pro, rx 5500xt 8gb, 2*8 Ram kule tipi soğutucu ve iki tane SSD var kasa fanlarım da RGB li. Sıfır PSU almak istiyorum kullandığım arızalı sanırım sistem bazen oyunda kendini kapatıyor
noktayı görmemişim hocam ama alacaksanız fsp iyidir ilerde yükseltmede yapabilirsinizrgb istemiyorum kanka kendi kasa fanlarım rgbli onu kast etmiştim yanlış olmuş teşekkür ederim
ekran kartı tam modeli nedirrgb istemiyorum kanka kendi kasa fanlarım rgbli onu kast etmiştim yanlış olmuş teşekkür ederim
yarın bakıma götürceğim arızalı çıkma ihmaline karşılık şimdiden öneri alayım dedimkapanma sorunu vddc sıcaklığındanda olabilir occt testi sırasında hwmonitörden bakın belki termal bakım gerekir
rx 5500xt 8 gb oc edition sapphireekran kartı tam modeli nedir
ekran kartı tam modelyarın bakıma götürceğim arızalı çıkma ihmaline karşılık şimdiden öneri alayım dedim
bir dkyarın bakıma götürceğim arızalı çıkma ihmaline karşılık şimdiden öneri alayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
rx 5500xt 8 gb oc edition sapphire
Msi aslında iyi fakat site güvenilir midir bilemedim404 Sayfa Bulunamadı! - Banayeni
Aradığınız sayfa Banayeni’de bulunmuyor. Diğer sayfalarımıza göz atabilir, Banayeni güvencesiyle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.www.banayeni.com
yorumları iç açıcı değil kankamGAMEFORCE Gf600 600w 80+ Bronz Sertifikalı Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMEFORCE Gf600 600w 80+ Bronz Sertifikalı Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com