Neler Yeni

Çözüldü✓ PSU önerisi yapabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Öncelikle iyi geceler. Kusura bakmayın bu açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama en sonunda karar verdim. 6500xt 11400f ve h510m-k bir sistem toplayacağım PCl 4.0 olarak. Her bileşeni seçtim karar verdim ama kasa+PSU kararsız kaldım. CORSAIR 550w Carbide Spec Delta alınabilir mi bu sisteme sorun yaratabilir mi? Kasa+PSU için 1200 lira bütçe kaldı. Bütçeden dolayı bunu seçtim. 1500e kadar esneme yapabilirim. Bu psu olmaz diyorsanız önerilere açığım. Teşekkür ediyorum şimdiden

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Kasa değiştirmeyin benim tavsiyem garanti için 650w alın ztn çok pahalı tutmaz o kadar he belki 1500 olabilir (ornek olarak söylüyorum) onuda koyarsın bence yine Corsair alın ama 650w
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle iyi geceler. Kusura bakmayın bu açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama en sonunda karar verdim. 6500xt 11400f ve h510m-k bir sistem toplayacağım PCl 4.0 olarak. Her bileşeni seçtim karar verdim ama kasa+PSU kararsız kaldım. CORSAIR 550w Carbide Spec Delta alınabilir mi bu sisteme sorun yaratabilir mi? Kasa+PSU için 1200 lira bütçe kaldı. Bütçeden dolayı bunu seçtim. 1500e kadar esneme yapabilirim. Bu psu olmaz diyorsanız önerilere açığım. Teşekkür ediyorum şimdiden
Hatta bunu bile buldum https://www.trendyol.com/corsair/cv...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.15.4 bence bunu al gelecekte yenilersen sistemi katkıda bulunur ve 1200 Tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa değiştirmeyin benim tavsiyem garanti için 650w alın ztn çok pahalı tutmaz o kadar he belki 1500 olabilir (ornek olarak söylüyorum) onuda koyarsın bence yine Corsair alın ama 650w

Hatta bunu bile buldum https://www.trendyol.com/corsair/cv...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.15.4 bence bunu al gelecekte yenilersen sistemi katkıda bulunur ve 1200 TL
Poweboost nasıl bir marka 650w

Hatta bunu bile buldum https://www.trendyol.com/corsair/cv...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.15.4 bence bunu al gelecekte yenilersen sistemi katkıda bulunur ve 1200 TL
Yada msı mag 650w

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Poweboost nasıl bir marka 650w

Yada msı mag 650w
Powerboost bilmem ama MSI olur ama bence benim attığımı alın hem daha kaliteli hem daha fazla w

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Powerboost bilmem ama MSI olur ama bence benim attığımı alın hem daha kaliteli hem daha fazla w
Kasayada para vereceğim ayrı olarak bütçemi o kadar arttıramıyorum işte. PSU + boş kasa atabilir misin ? Yada 650w PSU olan kasada olur

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Kasayada para vereceğim ayrı olarak bütçemi o kadar arttıramıyorum işte. PSU + boş kasa atabilir misin ? Yada 650w PSU olan kasada olur
Tmm

https://www.gittigidiyor.com/bilgis...L8E6j9322Tmt-sXG2G9VUEKVdQRHOue1UTxZcqKfDMRyM bu o zaman hocam

Ama hocam kasada sadece arkada fan var yani fansiz gibi bir şey haberiniz olsun çünkü bir kere alacaksınız kaliteli almak lazım 2000e çıkarırsanız daha güzel bir şey atabilirim

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Tmm

https://www.gittigidiyor.com/bilgis...L8E6j9322Tmt-sXG2G9VUEKVdQRHOue1UTxZcqKfDMRyM bu o zaman hocam

Ama hocam kasada sadece arkada fan var yani fansiz gibi bir şey haberiniz olsun çünkü bir kere alacaksınız kaliteli almak lazım 2000e çıkarırsanız daha güzel bir şey atabilirim
Aklım hala şu Corsair 550w Spec deltada ahhahah. Yarın bir olsun konuyu üste taşıyalım bakalım diğer kullanıcılar ne diyicekler. Duruma göre bir karar vericem artık

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Aklım hala şu Corsair 550w Spec deltada ahhahah. Yarın bir olsun konuyu üste taşıyalım bakalım diğer kullanıcılar ne diyicekler. Duruma göre bir karar vericem artık
Hocam size şimdiden hayırlı olsun Çarşamba günü bakalım bizde alicakmiyiz İNŞALLAH

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Fazlasıyla yeterli olacaktır. Sisteme isterseniz daha sonra ekran kartını RTX 3060 - RX 6600 veya RX 6600 XT modeline yükseltip rahat rahat kullanabilirsiniz. 550w psu fazlasıyla yeterli olacaktır.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hangi psu daha iyi bilmiyorum. @f0ze daha iyi anlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
Top Bottom