PSU ÖNERİSİ

Redmental

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,186
CPU : R5 1600 AF
RAM : 8 GB DDR4 3000 MHZ
ANAKART : B450M S2H
GPU : EVGA GTX 1070 Tİ FTW EDİTİON
KASA : MİDTOWER RGB Lİ FLN
Arkadaşlar minimum kaç w psu almalıyım? Zaten sertifika şart 1070 ti var boru değil yani risk alamam .d birde sıcak memlekette yaşıyorum üstüne kış aylarında ilçe olarak çok elektrik sorunu oluyor trafo patlamaları , voltaj düşmesi veya yüksek gelmesi vs. olabiliyor

Arkadaşlar minimum kaç w PSU almalıyım? Zaten sertifika şart 1070 ti var boru değil yani risk alamam .d birde sıcak memlekette yaşıyorum üstüne kış aylarında ilçe olarak çok elektrik sorunu oluyor trafo patlamaları , voltaj düşmesi veya yüksek gelmesi vs. olabiliyor
Corsair vs600 bakabilirsin

Arkadaşlar minimum kaç w PSU almalıyım? Zaten sertifika şart 1070 ti var boru değil yani risk alamam .d birde sıcak memlekette yaşıyorum üstüne kış aylarında ilçe olarak çok elektrik sorunu oluyor trafo patlamaları , voltaj düşmesi veya yüksek gelmesi vs. olabiliyor
Sistemin ihtiyacı 400W. tavsiyem 550-600W. Madem elektrik sorunları oluyor yeterli sayıda koruma devreleri olan bir PSU al derim. Benim marka tavsiyem pahalı demezsen Seasonic dir (:

Tam ona göre alabilirse. Zaten bütçesi varsa XPG CORE REACTOR Alsın.

Sistemin ihtiyacı 400W. tavsiyem 550-600W. Madem elektrik sorunları oluyor yeterli sayıda koruma devreleri olan bir PSU al derim. Benim marka tavsiyem pahalı demezsen Seasonic dir :)

700 w yeterli olacaktır ilerde yükseltme yapsan bile.

Geri