Psu önerisine ihtiyacım var

Sgt.Jack

80+
Reaksiyon skoru
18
Selamlar arkadaşlar halihazırda nzxt c750 pa-7b2bb-eu 750w ürününü kullanıyorum. Üründen memnunum ama biraz sesli çalışıyor ondan dolaylı başka psu ya geçmek istiyorum sistemi ilerde upgrade edeceğim. Anakart ve işlemci değiştiririm ilk etapta, sizden nzxt h5 flowun içine sığacak ve 9070 xt besleyecek bir psu önerisi beklıyorum. bütçe önemli değil güncel sisteme uysun ilerde anakart ve işlemci değiştirince onları besleyebilsin yeter.Ekran kartım 2x8 pinli.Ürün sessiz olmasi lazım

Selamlar arkadaşlar halihazırda nzxt c750 pa-7b2bb-eu 750w ürününü kullanıyorum. Üründen memnunum ama biraz sesli çalışıyor ondan dolaylı başka psu ya geçmek istiyorum sistemi ilerde upgrade edeceğim. Anakart ve işlemci değiştiririm ilk etapta, sizden nzxt h5 flowun içine sığacak ve 9070 xt besleyecek bir psu önerisi beklıyorum. bütçe önemli değil güncel sisteme uysun ilerde anakart ve işlemci değiştirince onları besleyebilsin yeter.Ekran kartım 2x8 pinli.Ürün sessiz olmasi lazım
çok okumadım ürünleri ama isterseniz bi inceleyin kedni bizzat 1 yıldır corsair rm750 modelini kullanıyorum zero fan teknolojisi var acayip sessiz çalışıyor oyunda fan açıyor sadece onda bile sessiz çalışıyor

çok okumadım ürünleri ama isterseniz bi inceleyin kedni bizzat 1 yıldır corsair rm750 modelini kullanıyorum zero fan teknolojisi var acayip sessiz çalışıyor oyunda fan açıyor sadece onda bile sessiz çalışıyor
750w çok önerilmiyor ama daha üst varsa bakabilirim sağ olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler hocam bakacağım

750w çok önerilmiyor ama daha üst varsa bakabilirim sağ olun.

teşekkürler hocam bakacağım
hocam ben zaten 750w alın demedim hani model önerdim bu model iyi diye 1000w lık modellerine bakabilirsiniz var ise

asusa 10600 vermene gerek yok 3600 tl cebinde kalsın.
3600tl verilip asus alınması daha iyi , hem 1000w , hem daha kaliteli , hem daha sessiz.
Arkadaşın attığı asus rog auraya bakabilirsin sessiz istemişsin güncel olarak alabileceğin en sessiz modellerden biri.

Thermaltake 80+ gold full moduler önerebilirim

toughpower serisini globalde araştırabilirsin sessizdir. bu da 1000W olanı

Ozaman son bir soru Thermaltake 1000w mı Asus 1000w mı m? İkisi de h5 flowa kasasına sığar değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,069
Üyeler
190,309
Son üye
Burak12ze
Geri