Bütçen ne kadar? Sistemin nedir? Aslında bakarsan 250TL'ye alınır fakat bütçen 400 civarıysa alınmaz. Sistemin de önemli bir de. Eğer 4300GE tarzı bir sistem kurmayı planlıyorsan alabilirsin ama daha yüksekse daha yüksek psu'lara bak
Bütçen ne kadar? Sistemin nedir? Aslında bakarsan 250TL'ye alınır fakat bütçen 400 civarıysa alınmaz. Sistemin de önemli bir de. Eğer 4300GE tarzı bir sistem kurmayı planlıyorsan alabilirsin ama daha yüksekse daha yüksek psu'lara bak
şimdi benim sistemim uzay montaj yaptım ama ilerde yani ayın sonunda kasa alıcam benim işletim sistemi bi apu sistem dir
anakart b450m a pro max
işlemci ryzen 5 3400g pro
işlemci fanım snowman t6 ultra
ram bellek adata xpg d30 8 gb 3200mhz
ssd harddisk olarak onuda ay sonunda alıcam buna göre bir psu istiyorum
ekran kartı diyecekseniz şuanda almayı düşünmüyorum
2 inci konu ise siz tdp değeri nasıl hesaplanır
çünkü eski bir sistemim var dır onun psusu 250w dir sisteme bağlıken patlattı ateş almadı ama kıvılcımları gördüm hemen cektim inş bişi olmamış sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide siz bana önere bilirmisiniz öncellikli +80 bronz olursa cok güzel olur aklımda fsb hydro 500w var ama alsam mı kararsız kaldım yorumları okutugumda ses cıkarıyor yazıyor dur sizcede öylemi
şimdi benim sistemim uzay montaj yaptım ama ilerde yani ayın sonunda kasa alıcam benim işletim sistemi bi apu sistem dir
anakart b450m a pro max
işlemci ryzen 5 3400g pro
işlemci fanım snowman t6 ultra
ram bellek adata xpg d30 8 gb 3200mhz
ssd harddisk olarak onuda ay sonunda alıcam buna göre bir psu istiyorum
ekran kartı diyecekseniz şuanda almayı düşünmüyorum
2 inci konu ise siz tdp değeri nasıl hesaplanır
çünkü eski bir sistemim var dır onun psusu 250w dir sisteme bağlıken patlattı ateş almadı ama kıvılcımları gördüm hemen cektim inş bişi olmamış sisteme