Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Beyler thermaltake litepower 550w modelini kullanıyorum sertifikasını göremedim kutusunda yazmıyor
Beyler thermaltake litepower 550w modelini kullanıyorum sertifikasını göremedim kutusunda yazmıyor
Tam olarak nasıl bakacağım80 PLUS® | PSU Efficiency Certification Program | CLEAResult
80 PLUS® is our certification program for internal power supply units (PSUs), offering up to seven levels of certification for increasing energy efficiency.www.clearesult.com
tüm güç kaynaklarına bas sonra isim model numarası gibi gibi detay bilgileri gir bak.Tam olarak nasıl bakacağım
Yeni aldıysan fişte yazarBeyler thermaltake litepower 550w modelini kullanıyorum sertifikasını göremedim kutusunda yazmıyor
yok vardı zaten de merak ettim bulamadım halenYeni aldıysan fişte yazar
Internetten aldıysan efaturada yazması gerekyok vardı zaten de merak ettim bulamadım halen
Her psunun sertifikası yoktur seninkindede olmayabiliryok vardı zaten de merak ettim bulamadım halen
Litepower serisi thermaltake nin giriş seviye ürünleridir kaliteli bileşenlerin emanet edilmemesi gereken bir üründür sertifikası da yoktur.Beyler thermaltake litepower 550w modelini kullanıyorum sertifikasını göremedim kutusunda yazmıyor