Psu Ses çıkarmaya başladı

Videoyu yüklemeyi unuttum pardon yükleniyor şuan

Garantisi bitti ise vidalarını sök fan ve çevresini temizle, fan motorunu yağla işlem tamam.

Power Supppy böyle ses çıkartmaya başladı sizce ilerde sorun yaratırmı bu sesi düzeltmem mümkünmü

coil whine sesi varsa garantiye yolla başın ağrımasın hocam arkadaşların dediği gibi benimde eski bilgisayarımda corsair vs550 vardı icini actım garantisi yok diye fanını yağladım felan biraz gitti ama sonra tekrar yaptı garantisiz olduğu icin ama garantisi varsa icini acma kutusuna koy ara garantiye yolla en mantıklısı böyle olucak ülkemizde elektronik aletler ucuz değil

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Coil whine sesi değil gibi

Daha 2 ay bile olmamıştır ya olmaz olsun böyle markayada bayada araştırmıştım ses yapmayan model için

tozlanmış olabilr mi benimde psudan arasıra ses geliyordu tozlu oluyordu genelde reis
Sanmıyorum böyle bilgisayarı kapatırkende sanki fan birşeye çarpıyormuş gibi ses geliyo ve o daha belirgin oluyo, tam sen bu mesajı yazdın bilgisayardan ses kesildi, ilginç hatta ufaktan masayıda titretiyodu. böyle 1 ay öncede çok az olmuştu bu ses

Sanmıyorum böyle bilgisayarı kapatırkende sanki fan birşeye çarpıyormuş gibi ses geliyo ve o daha belirgin oluyo, tam sen bu mesajı yazdın bilgisayardan ses kesildi, ilginç hatta ufaktan masayıda titretiyodu. böyle 1 ay öncede çok az olmuştu bu ses
benim psuda genelde çok toz oluyordu hafifce psuya tıklatıyordum ses kesiliyordu ama toz olduğu için sen gene önlemini alır şekilde davran

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,303
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri