PSU takınca şalter attı

Olmazsa elektrikçi getirin yoksa çözümü yok gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır evin yanıdaki şalter ve içindeki şalter daire ne alaka?
Oturduğum dairenin içindeki şalterden bahsediyorum. Onu attırmadı aşağıda binanın içindekini attırdı

Prizden oluyo evet her prizde aynı sorun varsa priz değiştir amper değiştir
Anladım teşekkür ederim

Kaç amper olmalı

Son düzenleme:
PSU üzerinde ki anahtar açıkken kabloyu söküp takmayınız kondansatörler anlık dolma boşalma olduğu için fazla akım çeker ark oluşur

Sen sanırım prize psu kablosunu önce takmışsın. Sonra da kasaya fişe takılı kabloyu mu taktın? Eğer böyleyse, fişten kabloyu çek. Önce kasaya tam oturt psu kablosunu. Sonra prize tak. Bakalım atacak mı yine.

PSU üzerinde ki anahtar açıkken kabloyu söküp takmayınız kondansatörler anlık dolma boşalma olduğu için fazla akım çeker ark oluşur

Sen sanırım prize psu kablosunu önce takmışsın. Sonra da kasaya fişe takılı kabloyu mu taktın? Eğer böyleyse, fişten kabloyu çek. Önce kasaya tam oturt psu kablosunu. Sonra prize tak. Bakalım atacak mı yine.
Evet gerçekten haklsınız. Bunu yaptığımı fark etmemiştim. İlk seferinde Psu kablosu kasada takılıyken prize fişi takmıştım ve normal çalışmıştı. 2. seferde Prize kablo takılıyken Kasaya takmaya çalışırken şalter attırdı. Muhtemelen dediğiniz gibi oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri