PSU Tek kablodan 2x8 Pin Bağlantı kullanmak güvenli mi ?

Reaksiyon skoru
39
Merhaba rx9070 xt ve r7 9700x satın aldım High Power 700W 80p Psu'm var bu psu yeterli mi ve psu dan tek kablodan 2x8 çıkıyor böyle kullanmak problem çıkarır mı teşekkürler .

tek kablo 2x8 sıkıntı o topa hiç girmeyin girişleri falan yakabilirsiniz

tek kablo 2x8 sıkıntı o topa hiç girmeyin girişleri falan yakabilirsiniz
Sürekli masraf çıkıyor artık kafayı yiyeceğim çok az kaldı :D sadece ekran kartı günceller geçerim dediğim sistemde tamamen her şeyi değiştirmiş bulunmaktayım bari bunu da değişiyim tam olsun 850 w high power alıyorum hayat çok zor :(

Sürekli masraf çıkıyor artık kafayı yiyeceğim çok az kaldı :D sadece ekran kartı günceller geçerim dediğim sistemde tamamen her şeyi değiştirmiş bulunmaktayım bari bunu da değişiyim tam olsun 850 w high power alıyorum hayat çok zor :(
rajintek 1000w alın hocam hazıır masraf çıkmışken

rajintek 1000w alın hocam hazıır masraf çıkmışken
hayatta 5000 veremem anakartı zor aldım :D
bunu alacağım idare eder mi sistemimi sizce ? r7 9700x rx9070xt 32gb ram ve MSI Pro B650M-P anakart mevcut

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada yıllardır high power kullanıyorum oldukça memnunum

baktım da bu psu da 2x8 güç veriyor

bunu alacağım idare eder mi sistemimi sizce ? r7 9700x rx9070xt 32gb ram ve MSI Pro B650M-P anakart mevcut

model hakkında bilgim yok :)

bronz sertifikada tayvan malı kapasitör kullanılmış 2 yıl garanti verilmiş alınabilir ama başka seçeneklere de bir bakın derim hatta bulursam birazdan atarım

bronz sertifikada tayvan malı kapasitör kullanılmış 2 yıl garanti verilmiş alınabilir ama başka seçeneklere de bir bakın derim hatta bulursam birazdan atarım
Hocam baktım da bunda da 2x8 giriş var aynı durum oluyor yani acaba 2x8 kullansam ne olur

Hocam baktım da bunda da 2x8 giriş var aynı durum oluyor yani acaba 2x8 kullansam ne olur
alacağın psu ile net bir şey diyemem sonuçta 850w değerinde ama elindeki psu ile önermem biraz daha para koyup daha yüksek watt değerine sahip bulursan gold sertifikalı bir psu bulsan daha iyi olur bence sonuçta elinde bir rx9070xt var

Son düzenleme:

Corsair CX750 düşünüyorum ne dersiniz ? 750W 80+ 4x pcı girişi mevcut​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,498
Üyeler
186,342
Son üye
alperbayram