Neler Yeni

Psu Traktör Sesi Ve Sorun nedir

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Psuda 4 gündür bi ses var en başta olduğunda söktüm ve tam sıkılmadığını gördüm sıktım vidaları sorun yoktu dün yine o sesi yaptı ve pc yi kapa5ttım geri açtığımda o ses yoktu occt ile test yaptım 1dk sonra yine o ses oldu Pcyi aldığım kişiye yazdım yağlanması gerek fanın dedi ama belirli bi wattan sonra bu sorun oluyor oyüzden olabilirmi fan hızına göre değişirmi o durum ve oyun oynasam sorun olurmu sizce pazartesi akşam götürece

Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Yunus
Yağlama da olabilir veya içinde bir kablo bağlantısına da çarpabilir bir çok sebebi var. Ancak bu durum zarar verir mi eğer kablo değiyor ise %100 verir kontrol ettirmekte fayda var.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yağlama da olabilir veya içinde bir kablo bağlantısına da çarpabilir bir çok sebebi var. Ancak bu durum zarar verir mi eğer kablo değiyor ise %100 verir kontrol ettirmekte fayda var.
Psu içinde vb sorun olsa kapanırdı degilmi kapanma vb olmuyor

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Talha
fandan kaynaklı diyebiliriz fan devrini arttırınca ses yapıyor anlaşılan fan eğrisi problemi diye düşünüyorum

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
fandan kaynaklı diyebiliriz fan devrini arttırınca ses yapıyor anlaşılan fan eğrisi problemi diye düşünüyorum
Fandan yüksek ihtimalle Ses yapmayana kadar oyun vb girsem sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablo çarpsa başta yapmazmı ses

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Talha
Fandan yüksek ihtimalle Ses yapmayana kadar oyun vb girsem sorun olurmu

Kablo çarpsa başta yapmazmı ses
kablo çarpsa sürekli yapar o halde oyuna girersen fan sanırım 100-500 devir arası ve traktör gibi ses çıkararak dönecek psu soğumayabilir dolayısıyla ısınır oyundayken ya yanık kokusu yada güç kesme sorunu olacaktır

kısaca 120 cm bi fan alıyorsun psu ya uygun ve psu yu açıp montajlıyosun garantisi varsa uğraşma

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
kablo çarpsa sürekli yapar o halde oyuna girersen fan sanırım 100-500 devir arası ve traktör gibi ses çıkararak dönecek psu soğumayabilir dolayısıyla ısınır oyundayken ya yanık kokusu yada güç kesme sorunu olacaktır
Occt de ufak bi çıt sesi geldi pcden kapattım biraz bekleyip açtım sorun yoktu gerçi o ses psudanda gelmemiş olabilir ama bilmiyorum bir şey olduysa hissedermiydim veya nasıl test ederiz

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Talha
Occt de ufak bi çıt sesi geldi pcden kapattım biraz bekleyip açtım sorun yoktu gerçi o ses psudanda gelmemiş olabilir ama bilmiyorum bir şey olduysa hissedermiydim veya nasıl test ederiz
bişey olursa ya güç keser yada sistemi yakar da psu da önceden yoksa sistemi yakmaz sen occt psu testi yap uzun sürede yanık kokusu bastırıyorsa fanı değiştir bastırmıyorsa kullanabilirsin

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
bişey olursa ya güç keser yada sistemi yakar da psu da önceden yoksa sistemi yakmaz sen occt psu testi yap uzun sürede yanık kokusu bastırıyorsa fanı değiştir bastırmıyorsa kullanabilirsin
Yağladıktan sonra yapsak daha mantıklı olmazmı

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Talha

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
yağlama işi çözmez o fan eğrisi fan ayarı ile devir düşürerek çözebilirsin başka yolu yok yada fan değişimi
Fan değişimi olacak o zaman pc yeni garanti var değiştiririz

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Talha

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru