Neler Yeni

Psu Ve Akvaryum Kasa Önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Kasanın sıfırı tuzlu ama 2. el çok rahat 4.5 - 5 bin civarina bulursunuz. Fan olarak lian li istersen 3lü set 4 bin gibi bi rakama satılıyor ki hiç önermem o fiyata almanı. Muadil olarak asiahorse cosmiq vardı fakat artık ülkemize satışı yok. Thermalright tl-m12 serisinden fan alabilirsin tanesi 350 400 tl ama henüz reverse modelleri mevcut değil. Dilersen de temu üzerinden 3lü kablosuz fan setleri satılıyor 900 lira civarına hem reverse hem düz fan bulunabiliyor. Vision kasa için 2 tane düz 6 tane reverse fana ihtiyacın var
Hocam peki 2. Elde bu kasayı fanlı olarak satan yokmudur? Yoksa msi yada diger dostum attigina yonelebilirim

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Eren Bilal Cihan

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Murat
Hocam peki 2. Elde bu kasayı fanlı olarak satan yokmudur? Yoksa msi yada diger dostum attigina yonelebilirim
Fanlı satan varsa bile yine çok pahalıya denk gelir. Kasayı ikinci el alıp keyfine göre fan al daha iyi
Örnek bi fan. Reverse modeli yok fanı ters takman gerekicek ama kötü duracağını hiç sanmıyorum.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Fanlı satan varsa bile yine çok pahalıya denk gelir. Kasayı ikinci el alıp keyfine göre fan al daha iyi
Örnek bi fan. Reverse modeli yok fanı ters takman gerekicek ama kötü duracağını hiç sanmıyorum.
Hocam neden ters takmam gerekiyor bilmedigimden soruyorum birde attiginiz psu 750 watt 850 de daha rahst etmezmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gamepowere hic girmeyin diyodu bazilari msidanmi gitsem diye dusunuyorum yada 2. Elde olsbilir

5000₺ ye sifir satiyorlar sahibinden ama kargoyla almaya cekiniyorum

Son düzenleme:

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Eren Bilal Cihan
Hocam neden ters takmam gerekiyor bilmedigimden soruyorum birde attiginiz psu 750 watt 850 de daha rahst etmezmiyim

Hocam gamepowere hic girmeyin diyodu bazilari msidanmi gitsem diye dusunuyorum yada 2. Elde olsbilir

Valla ben kullanıyorum hocam kulaklığınıda kasasınıda psuda girmeyin denmiştir

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Murat

Hava akışını doğru sağlamak için. Alttan ve yandan içeri soğuk hava alıp arkadan sıcak hava tahliyesi olması lazım. Kasayı kargoyla değil de otobüsle göndermesini iste satıcıdan. Hem daha hızlı gelir hem daha korunaklı olur

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Hava akışını doğru sağlamak için. Alttan ve yandan içeri soğuk hava alıp arkadan sıcak hava tahliyesi olması lazım. Kasayı kargoyla değil de otobüsle göndermesini iste satıcıdan. Hem daha hızlı gelir hem daha korunaklı olur
Peki ne onerirsin fan olarak hocam birde 2. El olacaksa ankara ici olmasi iyi olur baska bir model kasa varmi acaba? Bildiginiz guzel attiginiz psuyu 800 wat yapip almayı düşünüyorum birde kasa isini cozcek super olur

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Murat
Peki ne onerirsin fan olarak hocam birde 2. El olacaksa ankara ici olmasi iyi olur baska bir model kasa varmi acaba? Bildiginiz guzel attiginiz psuyu 800 wat yapip almayı düşünüyorum birde kasa isini cozcek super olur
Ankara ici diye filtreleyemem maalesef orasi senin ugrasman gereken sey. Fan secimin icin ornek verdim 2 tane. Biri thetmalright digeri temuda ouyansu gibi bi markaydı. Kasa olarak farkli oneri istiyorsan da nzxt h9 flow ya da h9 elite de güzel onlara da bir bak istersen

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Ankara ici diye filtreleyemem maalesef orasi senin ugrasman gereken sey. Fan secimin icin ornek verdim 2 tane. Biri thetmalright digeri temuda ouyansu gibi bi markaydı. Kasa olarak farkli oneri istiyorsan da nzxt h9 flow ya da h9 elite de güzel onlara da bir bak istersen
https://www.letgo.com/ad/1704199342
Hocam bu nasildir? Fanlarla beraber ne kadara almaliyim sizce?

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Osman Mert
Kasayı arkadaşların da dedikleri gibi ikinci el Lian Li çözebilirsin kesinlikle, ben Dynamic Evo O11 kullanıcısıyım çok güzel bir görüntü oluşuyor. Vision kasalar da baya güzel ama ikisi için de bütçenden dolayı ikinci el çözmen gerek ben mesela ikinci elden kasamı 3000e mi ne almıştım. PSU olarak da sizin gönderdiğiniz Raijintek Cratos 850W kullanıyorum. PSU'dan anlamam ama çok forumda araştırdım ve işin ehli kişilerin önerdiği bir PSU idi. Eğer kasayı Lian Li alırsan da fanları idareten ucuz bir şey al çünkü zamanla Lian Li fanlara geçmek isteyeceksin

https://www.letgo.com/ad/1704199342
Hocam bu nasildir? Fanlarla beraber ne kadara almaliyim sizce?
Logo rog logosu ve böyle bir modeli var mı daha önce görmedim hiç bir de kutusu da yokmuş soru işareti oluşturuyor

Son düzenleme:

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Kasayı arkadaşların da dedikleri gibi ikinci el Lian Li çözebilirsin kesinlikle, ben Dynamic Evo O11 kullanıcısıyım çok güzel bir görüntü oluşuyor. Vision kasalar da baya güzel ama ikisi için de bütçenden dolayı ikinci el çözmen gerek ben mesela ikinci elden kasamı 3000e mi ne almıştım. PSU olarak da sizin gönderdiğiniz Raijintek Cratos 850W kullanıyorum. PSU'dan anlamam ama çok forumda araştırdım ve işin ehli kişilerin önerdiği bir PSU idi. Eğer kasayı Lian Li alırsan da fanları idareten ucuz bir şey al çünkü zamanla Lian Li fanlara geçmek isteyeceksin

Logo rog logosu ve böyle bir modeli var mı daha önce görmedim hiç bir de kutusu da yokmuş soru işareti oluşturuyor
fanların marka model ne bilmiyorum ama bu model benim hiç hoşuma gitmiyor. ortasında direk varmış gibi duruyor. Yerinde olsam vision alırdım

Alınır mı?? Fanlarla beraber 6500 diyorda ben indirim isticem

Ekler

• IMG_0790.png
    IMG_0790.png
    1.2 MB · Hit: 6
  • IMG_0791.png
    IMG_0791.png
    1.3 MB · Hit: 5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri