Neler Yeni

Psu Ve Akvaryum Kasa Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem Sarıhan
Selam beyler, elimde DeepCool CC560 kasa ve DeepCool PF550 PSU var, ancak bunları değiştirmek istiyorum.

İstediğim özellikler:

• Kasa: Büyük, geniş iç hacimli, şık ve estetik bir tasarıma sahip, mümkün olduğunca fazla fan barındıran, fiyat/performans açısından uygun bir model arıyorum.

• PSU: 750W veya 850W gücünde, kaliteli ve güvenilir bir güç kaynağı önerisine açığım.

Bütçeyi aşmadan, hem görüntü hem de performans açısından iyi bir kombinasyon oluşturmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bütçe 7500/10.000₺
Psu:Corsair rm 750 veya 850
Kasa: Vento vg16al

Jamgaming

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Jam Gaming
atx kasalar

psu

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
fanların marka model ne bilmiyorum ama bu model benim hiç hoşuma gitmiyor. ortasında direk varmış gibi duruyor. Yerinde olsam vision alırdım
Kasayı arkadaşların da dedikleri gibi ikinci el Lian Li çözebilirsin kesinlikle, ben Dynamic Evo O11 kullanıcısıyım çok güzel bir görüntü oluşuyor. Vision kasalar da baya güzel ama ikisi için de bütçenden dolayı ikinci el çözmen gerek ben mesela ikinci elden kasamı 3000e mi ne almıştım. PSU olarak da sizin gönderdiğiniz Raijintek Cratos 850W kullanıyorum. PSU'dan anlamam ama çok forumda araştırdım ve işin ehli kişilerin önerdiği bir PSU idi. Eğer kasayı Lian Li alırsan da fanları idareten ucuz bir şey al çünkü zamanla Lian Li fanlara geçmek isteyeceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logo rog logosu ve böyle bir modeli var mı daha önce görmedim hiç bir de kutusu da yokmuş soru işareti oluşturuyor
Hocam anakarttan cikan seyi yapistirmis

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Osman Mert

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Tamam o zaman anladım hocam

Dediği fanları bilmiyorum bir baktım fiyatlarına tanesi 1000 diyor dediği modelse o zaman net alınır yani çok fiyatı
Hocam son konuma bakarmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

atx kasalar

psu
Hocam son konuma bakarmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,290
Üyeler
168,756