PSU ve Sıvı Soğutucu Önerisi

Reaksiyon skoru
61
Selamlar,
İşlemci: Ryzen 5 3600X
Ekran kartı: RX 6700
Sistemimde 2 SSD, 2 HDD, 3 monitör bağlı.

Sistemime göre en mantıklı güç kaynağını arıyorum. En az 650W olacak şekilde PSU önerisi yapar mısınız?
Ayrıca işlemcim 95W olması sebebiyle çok kolay ısınıyor. Mevcut fanı soğutmaya yetiyor ancak işlemcimin hızını artıramıyorum ve aşırı bir fan sesi oluyor.
En az 2 fanlı bir sıvı soğutucu düşünüyorum. Piyasada çok fazla marka ve ürün var. Sıvı soğutucusu olanlar veya bilgisi olanlar tavsiye verebilirse çok sevinirim.

İyi forumlar.

Hiç mi öneri yok yav :)

Selamlar,
İşlemci: Ryzen 5 3600X
Ekran kartı: RX 6700
Sistemimde 2 SSD, 2 HDD, 3 monitör bağlı.

Sistemime göre en mantıklı güç kaynağını arıyorum. En az 650W olacak şekilde PSU önerisi yapar mısınız?
Ayrıca işlemcim 95W olması sebebiyle çok kolay ısınıyor. Mevcut fanı soğutmaya yetiyor ancak işlemcimin hızını artıramıyorum ve aşırı bir fan sesi oluyor.
En az 2 fanlı bir sıvı soğutucu düşünüyorum. Piyasada çok fazla marka ve ürün var. Sıvı soğutucusu olanlar veya bilgisi olanlar tavsiye verebilirse çok sevinirim.

İyi forumlar.
@kivanctas sivi soğutmadan iyi anlar

PSU İçin şu konu belki işine yarar.

Sıvı soğutmaya ihtiyacın yok.

Sıvı soğutmaya ihtiyacın yok.

Teşekkür ederim. Hem 2k sıvı soğutma bütçem olduğu için hem de işlemci serin çalışsın diye sıvı soğutucu alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Estağfurullah

3600x için sıvı soğutucu ihtiyacı olmaz aslında ama ileriye dönük yatırım olsun diye sıvı soğutma istiyorum dersen 2k lira Team Siren 240mm n11'deydi dün.
Teşekkür ederim. DeepCool LE520 240 mm için düşüncen nedir hocam?

Teşekkür ederim. Hem 2k sıvı soğutma bütçem olduğu için hem de işlemci serin çalışsın diye sıvı soğutucu alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim. DeepCool LE520 240 mm için düşüncen nedir hocam?
LE520 için düşüncem ektedir:

Geri