Aga ben atıyom linkleri sen bak gold da vardı arasındaBütçe 4-5k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah belasını versin ya umarım ona bişi olmamıstır
PSU yanabilir bu arada, en kralı olsa gene bir elektrik sorununda yanabilir. Önemli olan PSU kendini mi yakıyor yoksa tüm sistemi mi yakıyor o fark eder işteFSP marka psu yandı yeni lazım
PSU yandı en iyi sayılabilecek 800W psu lazım tercihen rgbli GOLD ve modüler olsa güzel olur
650 bile yeter o sisteme.FSP HYDRO 750
Var zaten
4070 li sistem 750 yeterli
Msi mag aldım bozuk geldi iade ettim tekrar almalımıyım acabaAga ben atıyom linkleri sen bak gold da vardı arasında
MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.934,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başka istediğin marka varsa bakimMsi mag aldım bozuk geldi iade ettim tekrar almalımıyım acaba
Kflskdlslddşsşssenin de sorunun bitmiyor dün anakart görüntü vermez bugün psu yanar yarın ne olacak acaba
Umarım pc ye bişi olmamıstır ya garantiyr yolladım psu yu yine desenin de sorunun bitmiyor dün anakart görüntü vermez bugün psu yanar yarın ne olacak acaba
Psu konusuna çok hakim değilim aga yoksa canın sağolsun ama istersen içinde kalmasın al olmazsa iade edersinMsi iyi dersen alırım yine benlik problem yok