PSU yandı en iyi sayılabilecek psu önerisi

Kflskdlslddşsşs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım pc ye bişi olmamıstır ya garantiyr yolladım psu yu yine de
psu kaç yıllıktı ve hatalı bir şey mi yaptın kablolamada acaba

Psu konusuna çok hakim değilim aga yoksa canın sağolsun ama istersen içinde kalmasın al olmazsa iade edersin
Yrendyoldan yanlıslıkla 5k ya thermaltake aldım iadesini bekliyorum

2 ay :)

Kablolama sorunu olsa direk olurdu 2-3 saat kullandım valorant fps testi yapıyordum +700 felan gitti tak diyr

Yrendyoldan yanlıslıkla 5k ya thermaltake aldım iadesini bekliyorum

2 ay :)

Kablolama sorunu olsa direk olurdu 2-3 saat kullandım valorant fps testi yapıyordum +700 felan gitti tak diyr
o zaman hem şansızlık hem oturduğun bölge de elektrik dalgalanması çok var herhalde çünkü fsp bile dayanamadıysa bilemiyorum ya da olur ya 1000/1 sorunlu ürün almış olabilirsin. Yine fsp al bence çünkü misal ben 3-4 farklı marka model psu denedim en sonunda fsp de ekran kartı cw sesi kesildi.

o zaman hem şansızlık hem oturduğun bölge de elektrik dalgalanması çok var herhalde çünkü fsp bile dayanamadıysa bilemiyorum ya da olur ya 1000/1 sorunlu ürün almış olabilirsin. Yine fsp al bence çünkü misal ben 3-4 farklı marka model psu denedim en sonunda fsp de ekran kartı cw sesi kesildi.
Ya garantiden haber beklemeliyim şuan sanırım

Ya garantiden haber beklemeliyim şuan sanırım
değişim yaparlar muhtemelen yine aynı psu yu kullanırsın

yerinde olsaydım gamingx'e 27 verceğime ya 4070ti alırdım ya da 4070 ve 2k monitör

bi ara duymuştum nvidia ince kablo üretiyomuş bu ince kablo 4070 te de varmı varsa kablosu yanıp psunun yandığını sanmış olabilirmisiniz boyle bişey yoksa cahilliğime verin

yerinde olsaydım gamingx'e 27 verceğime ya 4070ti alırdım ya da 4070 ve 2k monitör
Koyver ya gaming x i sanki dibine kadar kullanıcamda 4070ti alsam bisi değişmicekti (benim için)

bi ara duymuştum nvidia ince kablo üretiyomuş bu ince kablo 4070 te de varmı varsa kablosu yanıp psunun yandığını sanmış olabilirmisiniz boyle bişey yoksa cahilliğime verin
1in 2 kablosu var nvidia

Acaba değişsem mi bilemedim psu yoksa tamirli yada yenisini kullansam mı belki müşteri hatası derler

Koyver ya gaming x i sanki dibine kadar kullanıcamda 4070ti alsam bisi değişmicekti (benim için)

1in 2 kablosu var nvidia

Acaba değişsem mi bilemedim psu yoksa tamirli yada yenisini kullansam mı belki müşteri hatası derler
kullanıcı hatası diyemez sıvı teması yoksa 2 aylık ürün

corsair.den.sasmayin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri