Şansınıza bağlı biraz hocam zarar gelmiş olabilirde olmayabilirde.Arkadaşlar idarelik everese marka 400w eski bi güç kaynağı kullanıyordum gta5 online açılırken çay koyup geldim bi koku vardı aklıma da geliyordu zaten psunun yanabileceği bi kere açma tuşuna bastım işlemcinin fanı döndü sonra kapandı psuyu elledim sıcaktı ve kokuyordu yeni psu alacağım ama anakartta işlemci de sorun var mıdır ve platoon alınır mı
Psuyu bağladığım da anakartın ışığı yanıyor ama çalışmıyor başka bi psu da 2 gün kullandım aynısı olmuştu eskiydi o daGörsel paylaşma şansınız var mı?
Ben olmadıysam kimse olmaz şuanBenim'de coller master psu vardı durduk yere bozuldu ama diğer parçalara bir şey olmadı. (ŞUAN 180 TL LİK BİR PSU KULLANIYORUM HER AN UZAYA GİDEN İLK TÜRK OLABİLİRİM.)
Nasıl edebilirimPlaton da alınmaz
Bu arada sistemine zarar olmuş olabilirmi kontrol et.
Direk sistemi aç anlamında değil önce bi kontrol et vb.
Garantisi varsa gönder.Psuyu bağladığım da anakartın ışığı yanıyor ama çalışmıyor başka bi psu da 2 gün kullandım aynısı olmuştu eskiydi o da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olmadıysam kimse olmaz şuan
Everest diye okunuyor.Everese*
Özellikle sistemin için dedimPsuyu bağladığım da anakartın ışığı yanıyor ama çalışmıyor başka bi psu da 2 gün kullandım aynısı olmuştu eskiydi o da
Ben olmadıysam kimse olmaz şuan
Nasıl edebilirim
Psu baya eski ve idareten kullanıyordum sistemi de yeni topladım ve ekran kartına çok verdiğim için elim de bişey kalmadı başka psu da yok elim de highpower eco alınır mı pekiÖzellikle sistemin için dedim
Parçalara etki vb. yapmışmı
Farklı ve düzgün psu ile dene
Patlayan psunun garantisi varsa gönder kanıtlarını da at süreç kolaylaşabilir.
Fps hydro 450w alsam nasıl peki 80plus bronze2.el bakmayın.