- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorumki aceleye getirdim bunu buldum artik biraz param olunca daha iyisini alirimWi-Fi adaptör galiba o, başka bir şey almana gerek yok ama daha iyi bir ürün alınabilirdi belki.
Bilmiyorumki aceleye getirdim bunu buldum artik biraz param olunca daha iyisini alirimWi-Fi adaptör galiba o, başka bir şey almana gerek yok ama daha iyi bir ürün alınabilirdi belki.
Evet degistirdim kablolaribiEkran kartını yaptın mı?
Suanlik baska bir problemim yok teşekkür ederim fakat deneyemiyorum kasa bende 2 gundur itopyadan aldim gecen hafta cuma sabahı pazartesi kargoya verdiler sali bendeydi monitoru oyuzden gec aldim monitor buyuk ihtimalle yarin gelicek kullanamiyorum ondan dolayiİyi yaptın son halini istersen resim atabilirsin.
Başka problem var mı?
Aramistim itopyayi 8 isgunu dediler hayret ettim 1 isgununde verdiler kargoyaSuanlik baska bir problemim yok teşekkür ederim fakat deneyemiyorum kasa bende 2 gundur itopyadan aldim gecen hafta cuma sabahı pazartesi kargoya verdiler sali bendeydi monitoru oyuzden gec aldim monitor buyuk ihtimalle yarin gelicek kullanamiyorum ondan dolayi
Belki driveri olabilir hocam wifi adaptör7nün onu güncelleyebilirsinBilmiyorumki aceleye getirdim bunu buldum artik biraz param olunca daha iyisini alirim
Tamamdir hocamBelki driveri olabilir hocam wifi adaptör7nün onu güncelleyebilirsin
Valla bende onlari sevdimİtopya seni sevmiş
TV falan varsa deneyebilirsin tabii ki ama heyecanı kaçmasın.