Windows 11
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Sizce hangi akım türü daha iyi?
Son düzenleme:
Neden sordun ki?Kandes AB sence AC mi DC mi daha iyi? Neden?
Merak ettim sadece.Neden sordun ki?
Farklı şeyler.
Sizce alternatif akım mı doğru akım mı diye sormak istemiştim.AC DC?
AC şebekeden gelen elektrik, PSU bunu DC'ye çeviriyor.
Yani Edisoncusun sen.Ahhhh, bu iyiydi.
Ben ülkücüyüm, doğrucu adamım.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/adan-zye-guec-kaynaklari-psular.188160/Güzel bir rehber olmuş ancak ekleme ve düzeltme yapmak gerek kapasitörler ilk maddelerde sayılan şartların yerine getirilmesi için en hayati bileşenlerden ilk beş içersinde diyebiliriz. Kapasitölerin voltaj değeri/yüksekliği, µF cinsinden kapasiteleri, dayanabildikleri sıcaklık ve menşei keza yine psu da kontrol edilmesi gereken farktörlerdir. Geniş bir zamanda psu içersinde kullanılan bileşenler ve ne işe yaradıkları konusunda bende kapsamlı bir rehber hazırlayacağım.
Güzel bir rehber olmuş ancak ekleme ve düzeltme yapmak gerek kapasitörler ilk maddelerde sayılan şartların yerine getirilmesi için en hayati bileşenlerden ilk beş içersinde diyebiliriz. Kapasitölerin voltaj değeri/yüksekliği, µF cinsinden kapasiteleri, dayanabildikleri sıcaklık ve menşei keza yine psu da kontrol edilmesi gereken farktörlerdir. Geniş bir zamanda psu içersinde kullanılan bileşenler ve ne işe yaradıkları konusunda bende kapsamlı bir rehber hazırlayacağım.