PSU'da PCIe 5 gerekli mi

Faust25

80+
Reaksiyon skoru
2
ekran kartım 9060XT ve PCIe 5 ile çalışıyor sistemimin kalan bileşenleri de PCIe 5 uyumlu fakat psularda PCIe 5 diğerlerine göre farklı galiba tam anlamadım benim alıcağım psunun PCIe 5 olması gerekiyor mu

Hayır ama ilerde 12VHPWR girişi isteyen bir ekran kartına geçmen gerekirse ihtiyacın olacak adaptörden uzak dur.

ekran kartım 9060XT ve PCIe 5 ile çalışıyor sistemimin kalan bileşenleri de PCIe 5 uyumlu fakat psularda PCIe 5 diğerlerine göre farklı galiba tam anlamadım benim alıcağım psunun PCIe 5 olması gerekiyor mu
pcıe 5 olmayan psu yok diye biliyorum güncel olarak :D gen 5.1 pcıe 5.1 var onlar da bir tık günceli.

PSU daki olay güç girişiyle alakalı, tek kablo üzerinden 600W a kadar güç verilebiliyor. Şu an istesen de AMD kartlarda kullanamıyorsun zaten, şimdilik 4000-5000 serisi Nvidia ekran kartlarına özel bir bağlantı türü.

PSU daki olay güç girişiyle alakalı, tek kablo üzerinden 600W a kadar güç verilebiliyor. Şu an istesen de AMD kartlarda kullanamıyorsun zaten, şimdilik 4000-5000 serisi Nvidia ekran kartlarına özel bir bağlantı türü.
Nitro hariç

tamam teşekkürler anladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri