borsakaplanı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 41
Psumda 8+8 iki tane ekran kartı kablosu var fakat ekran kartım Sapphire nitro 9070xt nasıl yapacağım çoğaltıcı alsam sorun çözülür mü
PSU nun arkasında 3 tane PCIE girişi var ise, 1 tane daha ekstradan kablo bulup, Nitro+ dan çıkan kablo ile birleştirebilirsin.Psumda 8+8 iki tane ekran kartı kablosu var fakat ekran kartım Sapphire nitro 9070xt nasıl yapacağım çoğaltıcı alsam sorun çözülür mü
Bpab750 iki tane var sanırımPSU nun arkasında 3 tane PCIE girişi var ise, 1 tane daha ekstradan kablo bulup, Nitro+ dan çıkan kablo ile birleştirebilirsin.
PSU nedir?
Bitfenix markaPSU nun arkasında 3 tane PCIE girişi var ise, 1 tane daha ekstradan kablo bulup, Nitro+ dan çıkan kablo ile birleştirebilirsin.
PSU nedir?
Modüler değil bu zaten. Ekleme yapamazsın. Malesef PSU değiştirmen gerekiyor.Bpab750 iki tane var sanırım
Bitfenix marka
gerek yok hocam zaten psudaki kablolar yeterli.Modüler değil bu zaten. Ekleme yapamazsın. Malesef PSU değiştirmen gerekiyor.
Direkt PCIE 5.0 modüler bir psu alırsan, 600w lık tek kablo ile yaparsın bağlantısını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
PCIe 6+2 pin 4 yazıyor. Bi kontrol et istersen. Öyleyse eğer gerek kalmaz umarım.
sıkıntı yaşayabilirsin o psuda ama kesin bir şey demeyeyim hogwarts legacyde 427w kullanım gördümBitfenix marka
Bu kablolar yeterli mi hocamsıkıntı yaşayabilirsin o psuda ama kesin bir şey demeyeyim hogwarts legacyde 427w kullanım gördüm
Bunlar mı yetergerek yok hocam zaten psudaki kablolar yeterli.
evet.Bunlar mı yeter