Neler Yeni

Psudan çıkan tuhaf ses

lordtyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Topalbekiroğlu
Yeni bir sistem toparladım fakat yüksek grafikli oyunlara girince PSU'dan ses gelmeye başlıyor. Değişik yüksek bir ses fakat bazen PSU'nun olduğu bölüme elimle tıklatınca 1 dk filan ses kesiliyor geri geliyor neden oluyor bu?

Kargin171

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet Kargın
Sistemdeki fanlardan geliyor olabilir. Sesli çalışıyorlardır ya da çok tozlanmış olabilirler.
Benim bildiğim bu daha bilgili birisi varsa onun cevap vermesi daha iyi olabilir.

Livaković

80+ Silver
Yeni bir sistem toparladım fakat yüksek grafikli oyunlara girince PSU'dan ses gelmeye başlıyor. Değişik yüksek bir ses fakat bazen PSU'nun olduğu bölüme elimle tıklatınca 1 dk filan ses kesiliyor geri geliyor neden oluyor bu?
Bu dediğiniz sorun değil çalışma sesi.

lordtyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Topalbekiroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemdeki fanlardan geliyor olabilir. Sesli çalışıyorlardır ya da çok tozlanmış olabilirler.
Benim bildiğim bu daha bilgili birisi varsa onun cevap vermesi daha iyi olabilir.
sistemdeki fanlardan gelmiyo gibi kasanın arkasına yaklaşınca daha çok yükseliyo gibi videoda biraz daha az çıkmış ses dahada yüksek

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
ismail
Benim psu'da canı sıkılınca tıkırdamaya başlıyor.Coil whine'dır senin ki de muhtemel.Dinleme fırsatım olmadı videonu.

Livaković

80+ Silver
sistemdeki fanlardan gelmiyo gibi kasanın arkasına yaklaşınca daha çok yükseliyo gibi videoda biraz daha az çıkmış ses dahada yüksek
Coil whine ekran kartı psu gibi bileşenlerde az veya çok bulunur normaldir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim psu'da canı sıkılınca tıkırdamaya başlıyor.Coil whine'dır senin ki de muhtemel.Dinleme fırsatım olmadı videonu.
Normal

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , SolidWorks , C#,Cs6
S
Ses mekanikse sök psuyu bak içine ya tozlanmistir ya bir kobloya fln degiyodur fan eğer cızırtı gibiyse coil whine dir sıkıntı çıkarmaz

ConquerorXIV

80+ Gold
marka modeli nedir ?

ConquerorXIV

80+ Gold
Top Bottom