Çözüldü✓ Psudan cızırtı geliyor

Şuan 15 dk dır takılı şalter açık ama pc açık değil ses gelmiyor mesela. Geldiğinde atacağım zaten ama örneklendirecek olursak aynı şey gibi okullarda vb olur ya florasan lamba ince uzun olan. Onları açtığımızda sabit cızırtı sesi gelir aynısı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sesi fulleyin
Sanırım coil whine bu occt de herşeyi stress testine soktum yine sabit geliyor ses artan azalan düzensiz bir şey yok zaten şalter açıkken ses kısılıyor kapatınca düğmeden ozaman artıyoe

Anladım benzer bir ses geliyor o zaman bendekiyle
coil whine büyük ihtimalle problem yaratacak bir şey değil diye düşünüyorum dün 5-6 saat oyun oynadım ısınma erime koku vb yok klasik coil whine sanırım

Kardeş bende Xigmatek psu vardı böyle cızırtı yapıyordu bazen hafifçe kasaya tıklatınca susuyordu bazen daha sert vuruyordum kasaya ya da hafif eğiyordum kasayı yana doğru o zaman susuyordu. Bir gün mutfakta yemek yedikten sonra geri döndüğümde yanık kokuyordu. Hızlıca pc kapattım anakart, işlemci, sıvı soğutucu, slotlar, soketler hepsine baktım koku psudan geliiyordu. Çöpe gönderdik. Bu sadece benim başıma gelmiş olabilir ama böyle bir şey de yaşanabiliyor. Bana kalırsa pc açık bırakıp sakın evden falan çıkma. Başında durduğun sürece sıkıntı yok. Bir şey yaşansa bile zaten müdahale edersin. Benimki 2-3 yıl falan cızırdadı sonra cortladı..

Kardeş bende Xigmatek psu vardı böyle cızırtı yapıyordu bazen hafifçe kasaya tıklatınca susuyordu bazen daha sert vuruyordum kasaya ya da hafif eğiyordum kasayı yana doğru o zaman susuyordu. Bir gün mutfakta yemek yedikten sonra geri döndüğümde yanık kokuyordu. Hızlıca pc kapattım anakart, işlemci, sıvı soğutucu, slotlar, soketler hepsine baktım koku psudan geliiyordu. Çöpe gönderdik. Bu sadece benim başıma gelmiş olabilir ama böyle bir şey de yaşanabiliyor. Bana kalırsa pc açık bırakıp sakın evden falan çıkma. Başında durduğun sürece sıkıntı yok. Bir şey yaşansa bile zaten müdahale edersin. Benimki 2-3 yıl falan cızırdadı sonra cortladı..
valla 3 yıldır kullanıyorum nzxt psu bide pek sakıncam yok aslında coil whine gibi geldi bana. Zaten pc kapadığımda psuyu fişten çekiyorum ses rahatısz ediyor. En kötü 1-2 ay sonra yeni psu alırız

hocam şimdi sesin değişmesi iyi mi kötü mü? bende bazı oyunlarda oluyor. ayrıca mesela oyun içinde mouse hareket ettirince ses değişiyor.
Kötü değil. Farklı bir durum o da. Benim de böyle. Tek çeşidi yok. Kimi devamlı çıkarıyor kimi yükteyken kimi boştayken değişiyor yani.

Kötü değil. Farklı bir durum o da. Benim de böyle. Tek çeşidi yok. Kimi devamlı çıkarıyor kimi yükteyken kimi boştayken değişiyor yani.
benimki hem yüksekteyken çıkıyor hem de mouxse hareket ettirdikçe ses tonu değişiyor. bu da coıl whıne değil mi?

Benim psum da böyleymiş yıllardır şuan dikkatli dinleyince fark ettim

benime şöyle bi konum var benzer sesler anlayan bakabilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri