Neler Yeni

PSU'dan gelen rahatsız edici ses

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Psu'dan ses geliyor ve beni rahatsız ediyor coil whine diyen var bunu çözebilir miyiz?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
yeniyse garantiye gönder veya mümkünse iade et

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Hocam rahatsız ediyor beni bir çözümü var mı acaba
Çözümü yok diye biliyorum malasef. Psu ya sorun çıkartmaz fakat dediğiniz gibi rahatsız edicidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada her zaman mı ses geliyor yoksa pc yükteyken mi?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümü yok diye biliyorum malasef. Psu ya sorun çıkartmaz fakat dediğiniz gibi rahatsız edicidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada her zaman mı ses geliyor yoksa pc yükteyken mi?

Hocam her zaman geliyor bu ses ilk aldığımda'da aynıydı dedim içini bir temizlemek lazım çıkardım fanını vidalarını falan bayağı tozluydu fön makinesiyle tozunu vesaire aldım temizledim ama yine aynı ses

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Sorun olsaydı iade olurdu ama bu bir sorun değil şans işi normal deyip geri gönderirler cw bu
bazı markalar garantiden değiştiriyorlar. örn. corsair gibi. 2. si 0 alınan bir ürün 15 gün içerisinde iade edilebilir. ama arkadaş ikinci elden almış yapacak bir şey yok

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Hocam her zaman geliyor bu ses ilk aldığımda'da aynıydı dedim içini bir temizlemek lazım çıkardım fanını vidalarını falan bayağı tozluydu fön makinesiyle tozunu vesaire aldım temizledim ama yine aynı ses
Coil whine olmayabilir. Çünkü coil whine yük altında olur genellikle. Hocam işte böyle temel parçaları 2. El almamak lazım.

Livaković

80+ Silver
bazı markalar garantiden değiştiriyorlar. örn. corsair gibi. 2. si 0 alınan bir ürün 15 gün içerisinde iade edilebilir. ama arkadaş ikinci elden almış yapacak bir şey yok
Kim demiş değiştiriyor diye sen ben cw sorunundan tr firmalarının değiştiğini ömrü billah görmedim daha ilk olucak eğer dediğiniz doğruysa

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Kim demiş değiştiriyor diye sen ben cw sorunundan tr firmalarının değiştiğini ömrü billah görmedim daha ilk olucak eğer dediğiniz doğruysa
bizim forumdan louisbloom un psu sunu değiştirmişti corsair, buraya etiketlemiyorum istersen özelden kendisine sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,100
Üyeler
160,033
Son üye
samco274
Top Bottom