Markası ne psu nunPsu'dan ses geliyor ve beni rahatsız ediyor coil whine diyen var bunu çözebilir miyiz?
Coil whine olabilir hocam. Ortalama bir marka xigmatek. Ama kaliteli psu larda da olabiliyor.Xigmatek hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözümü yok diye biliyorum malasef. Psu ya sorun çıkartmaz fakat dediğiniz gibi rahatsız edicidir.Hocam rahatsız ediyor beni bir çözümü var mı acaba
Çözümü yok diye biliyorum malasef. Psu ya sorun çıkartmaz fakat dediğiniz gibi rahatsız edicidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada her zaman mı ses geliyor yoksa pc yükteyken mi?
Sorun olsaydı iade olurdu ama bu bir sorun değil şans işi normal deyip geri gönderirler cw buyeniyse garantiye gönder veya mümkünse iade et
bazı markalar garantiden değiştiriyorlar. örn. corsair gibi. 2. si 0 alınan bir ürün 15 gün içerisinde iade edilebilir. ama arkadaş ikinci elden almış yapacak bir şey yokSorun olsaydı iade olurdu ama bu bir sorun değil şans işi normal deyip geri gönderirler cw bu
Coil whine olmayabilir. Çünkü coil whine yük altında olur genellikle. Hocam işte böyle temel parçaları 2. El almamak lazım.Hocam her zaman geliyor bu ses ilk aldığımda'da aynıydı dedim içini bir temizlemek lazım çıkardım fanını vidalarını falan bayağı tozluydu fön makinesiyle tozunu vesaire aldım temizledim ama yine aynı ses
Kim demiş değiştiriyor diye sen ben cw sorunundan tr firmalarının değiştiğini ömrü billah görmedim daha ilk olucak eğer dediğiniz doğruysabazı markalar garantiden değiştiriyorlar. örn. corsair gibi. 2. si 0 alınan bir ürün 15 gün içerisinde iade edilebilir. ama arkadaş ikinci elden almış yapacak bir şey yok
bizim forumdan louisbloom un psu sunu değiştirmişti corsair, buraya etiketlemiyorum istersen özelden kendisine sorabilirsin.Kim demiş değiştiriyor diye sen ben cw sorunundan tr firmalarının değiştiğini ömrü billah görmedim daha ilk olucak eğer dediğiniz doğruysa