Neler Yeni

PSU'dan gelen rahatsız edici ses

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
ıcınden bı foto atarsanız belkı bırı yorum yapar hocam fanlar genelde cıkıyor ama bılmıyorum bu modelde nasıl daha once basıma geldı fanı degısmıstım seslerde cw sesı duyamadım ben hava ve fan sesı gelıyor sadece dedıgım gıbı eger fandan kesın ıse fanı degısmeden gecmez ses garantı vs olmadığı için öyle dedim eğer lehim vs işi varsa ufak bi elektrikcide halleder

Hocam psu'yu 2-3 defa çıkarıp taktım artık çıkarmak istemiyorum çok zamanımı alıyor

aasdxczc.jpg

Böyle anlatayım eğer olmazsa sökmekten başka çare kalmıyor işaret attığım psu fan girşinin olduğu yerde değişik bir madde var yarısını kaplamış slime gibi böyle

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel
Hocam psu'yu 2-3 defa çıkarıp taktım artık çıkarmak istemiyorum çok zamanımı alıyor

Alıntıyı görüntüle

Böyle anlatayım eğer olmazsa sökmekten başka çare kalmıyor işaret attığım psu fan girşinin olduğu yerde değişik bir madde var yarısını kaplamış slime gibi böyle
foto sızın psuya mı aıt ben fotoda bısı goremedım 2 pınlı bı soketı var orayı sokup yenı fanın pınını takıp ıcıne sabıtleyım yenı fan ıle devam edıceksınız sabit dönen bir fan bu ısıya göre pwm vs yok

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
foto sızın psuya mı aıt ben fotoda bısı goremedım 2 pınlı bı soketı var orayı sokup yenı fanın pınını takıp ıcıne sabıtleyım yenı fan ıle devam edıceksınız sabit dönen bir fan bu ısıya göre pwm vs yok

Hayır hocam benim değil bu fotoğraf videodan alıntıladım hocam ben de biliyorum fanını çıkarıp takmayı lehimlenmiş galiba fan soketinde

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
ıcınden bı foto atarsanız belkı bırı yorum yapar hocam fanlar genelde cıkıyor ama bılmıyorum bu modelde nasıl daha once basıma geldı fanı degısmıstım seslerde cw sesı duyamadım ben hava ve fan sesı gelıyor sadece dedıgım gıbı eger fandan kesın ıse fanı degısmeden gecmez ses garantı vs olmadığı için öyle dedim eğer lehim vs işi varsa ufak bi elektrikcide halleder

Birazdan fotoğraf atacağım hocam daha iyi anlarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğraf ektedir hocam

Coil whine ses yapar ama bilgisayarın çalışmasını etkilemez. Yeni PSU satın almak dışında çözümü yok.

Fanda sıkıntı var hocam linkde bakabilirsiniz

Hocam?

Son düzenleme:

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel
bişi olmaz yeni fan tak geç oraya yok o kısmı illa ellemicem dersen yeni fanı al kabloları kess ordakı ucun kablosuna aynı renk olucak sekılde lehımlet ustune elektrık bandı at geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Akbergü Avcı
Bende de ufak ıslık sesi gibi bir ses vardı, toz filtresinden kaynaklanıyormuş temizlerken ters takmışım. Düz taktım düzeldi.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
bişi olmaz yeni fan tak geç oraya yok o kısmı illa ellemicem dersen yeni fanı al kabloları kess ordakı ucun kablosuna aynı renk olucak sekılde lehımlet ustune elektrık bandı at geç

Fanı değiştirdim hocam ses yok artık şimdi montajına geçeyim parçaların

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
geçmiş olsun fanın çalıştığını kontrol edin psu yanmasın sonra :)

Teşekkür ederim hocam o gürültüden kurtuldum size bir kaç sorum olacak fanlar belli bir rpm'de çalışıyor sıcaklık arttığında kendisi otomatik mi attıracak acaba? yoksa belli bir rpm'de mi çalışıyor

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel
Teşekkür ederim hocam o gürültüden kurtuldum size bir kaç sorum olacak fanlar belli bir rpm'de çalışıyor sıcaklık arttığında kendisi otomatik mi attıracak acaba? yoksa belli bir rpm'de mi çalışıyor
sızın fanlar sabit çalışır hocam 2 pin 3 pinlı fanlar otomatık sabit döner çoğu psuda öyle zaten belli bir kalite ve düzeyin üstündekilerde ısıya duyarlı olarak fan hızı artıyor

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
sızın fanlar sabit çalışır hocam 2 pin 3 pinlı fanlar otomatık sabit döner çoğu psuda öyle zaten belli bir kalite ve düzeyin üstündekilerde ısıya duyarlı olarak fan hızı artıyor

Bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam sabit çalışıyorsa

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel
Bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam sabit çalışıyorsa
olmaz fan dönüyorsa problem yok arada bı psu ya elınızı koyun özellıkle yuk bındıgı zaman agır oyun oynarken vs cook fazla ısınmıyorsa psu bişi olmaz buz gibide olmaz zaten ılık olması normaldir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,100
Üyeler
160,033
Son üye
samco274
Top Bottom